Ribe-Mjesečni horoskop za kolovoz 2020.godine

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

POSAO: Ako se bavite umjetnošću ili bilo kojom drugom kategorijom kreativnog posla očekujte punu potporu suradnika i dosta posla samim tim i novac. Retrogradni Merkur može vam vrati stare suradnike i obnovu suradnje. Često ulepšavate događaje i impresije oko vas, ovog puta Djevica ili Jarac vam pokazuju put realnosti. Ukoliko ste radnik u velikoj korporaciji imaće sukob s direktorom ili šefom na radnom mjestu.

LJUBAV: Osoba iz znaka Ribe je vaša prava ljubav u ovom trenutku. Naravno da postoje još znakovi kao što je Blizanac koji će htjeti da se vrati u vaš život, dok vi nećete biti zainteresirani. Vaša karizma teži ka pravim i iskrenim ljubavima. Poslovni put može biti inspiriran jednom zanimljivom osobom koju ćete sresti. Tu mogu se dese iskrene emocije. Ribe u braku imaju lijep mjesec s partnerom pun povjerenja i razumijevanja, mada često ulaze u bespotrebne rasprave, koje samo dižu tenziju i ne daju nikakav rezultat.

ZDRAVLJE: Česte kontrole posebno u drugoj plovini mjeseca zbog retro Merkura u Djevici, koji zna da vam napravi problem kada se najmanje nadate.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.