Horoskopius

RIBE-Ljubavne veze, astrološki pokazatelji (astrologija)

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Veza s muškarcem u znaku Riba – on je šarmantan i jednostavan za komunikaciju. Nevjerojatno je romantičan. Za neke žene, on ima neodoljivu privlačnost. Ribe imaju jake emocije i pokazat nježno i osjećajno razumijevanje za svog partnera. Ali neće ni dozvoliti da netko iskoristi tu nježnu stranu njegove ličnosti. On zahtijeva dosta toga od svoje partnerice, ali možda neće biti u stanju ispuniti sva svoja obećanja data njoj. Čak iako je tako, on će biti iskren po pitanju svojih emotivnih potreba. Teško da će odustati od nje, jednom kada pronađe tu svoju pravu ljubav. Njemu je potrebno konstantno uvjeravanje i konstantna demonstracija privrženosti. Zauzvrat, očekujte romantičan, senzualan i strastven odnos.

Veza s ženom u znaku Riba – ona posjeduje određenu ranjivost koja magnetski privlači muškarce. Žena rođena u znaku Riba traži romantiku s velikim slovom R. Ona posjeduje duboke emocije i jako je ozbiljna što se tiče veza. Možda neće biti praktična i držat će se jednog partnera onda kada ga pronađe. Ona također instinktivno zna da ima dosta ljubavi ponuditi svom partneru. Žena u znaku Riba može biti prava vila kada se radi o romantici. Biće iskreno zainteresirana za potrebe svog partnera a zauzvrat će očekivati ​​jako malo od njega. Ribe su veliki sanjari. Teško im je da ostanu neovisne kada je u pitanju njihov ljubavni život. Burni izljevi emocija mogu izazvati nesporazume s partnerom.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK