Horoskopius

Ribe i Ribe-Slaganje horoskopskih znakova i uporedni horoskop

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Kako se slažu dvije ribe u horoskopu?

Spoj dviju osoba rođenih u znaku Ribe predstavlja duo dvije vrlo senzitivne i dubokoemocionalne osobe. Međusobno posjeduju skoro spiritualno sporazumijevanje i snovi su kao realnost za oboje, što ne znači da ne znaju što je realnost – radi se samo o tome što ni jedan ni drugi partner ne posjeduje sposobnost da upravlja njihovom zajedničkom barkom i vratiti ih iz snova natrag na zemlju , tako da ako im nitko s vremena na vrijeme ne pomogne da se usidre, nitko pa ni oni sami neće biti sigurni gdje su. U svakom slučaju, Riba može biti jako povodljiva, čak lakovjerna i nasamarljiva, i brzo je dotaknuta svakom okolnom negativnom energijom.

Dvije Ribe zajedno su sklone srljanju u opasnost da postanu neaktivne i jedna drugoj međusobno izvuku najgore osobine na vidjelo. Da bi ova veza funkcionirala, oboje ili makar jedno od njih mora pripadati samostalnom i intelektualnom tipu Ribe. Hipersenzitivan tip Ribe je nesposoban da postavi granice za sebe ili druge i nevoljan je da se suoči s problemima ili izazovima. Ribe su sklone izbjegavanju i zaobilaženju svih vrsta poteškoća ili konflikata nekom vrstom bega – ili nerealističnim optimizmom ili sanjarenjem i fantazijom.

Horoskopski znak Ribe regiji vodenim znacima Zodijaka. Dvije Ribe u zajedničkom životu mogu kreirati privatni raj ili pakao, ovisno od toga da li odluče plivati ​​uzvodno ili nizvodno. Ako se mogu obvezati na realističke zajedničke ciljeve, imaju šansu za uspjeh. Dovoljno je da jedno drugo pogledaju u oči i odmah se zna što tko misli i nosi na srcu i duši. I kada bi se svi svjetski problemi dali riješiti u zajedničkoj postelji – sve bi bilo u redu.

Jedina opasnost njihovog nonverbalnog sporazumijevanja je olako shvaćanje zajedničke veze … Iako često izgleda da jedno drugome mogu čitati misli, ipak im treba da razjasne svoja mišljenja pisanim ili verbalnim dijalogom. Zasnovani na istim vrlinama i manama, po nekim pravilima bi im međusobno slaganje ne bi trebalo teško pasti – barem će imati razumijevanja i naklonost jedno za drugo. Oboje obično imaju iste interese i istu ljubav prema domu i posjedu. Najveća nezgoda koja im se može dogoditi je da otplivaju predaleko od praktične realnosti. Prisnost duplih vodenih znakova pruža im momentalno međusobno razumijevanje, mada ga lako mogu izgubiti ako dozvole alkoholu, drogama i ostalim formama eskapizma da ih navedu na pogrešan put. Odazvati se izazovima života je odluka koju oboje moraju donijeti, jer inače nisu sposobni jedno drugo spasu od propasti.

Generalno, promjenljivi znaci (Strijelac, Djevica, Ribe i Blizanci) se s vlastitim znakom najbolje slažu ako su samo prijatelji, ljubavnici ili kolege, a ne bračni ili životni suputnici, jer ovi znaci imaju potrebu da se oslone na partnera što se sigurnosti tiče. Jačeg i više stabilnijeg partnera to će učiniti sretnim. Bez pouzdanog sidra u vezi Riba-Riba, partneri riskiraju da se izgube u oceanu moćnih emocija. Ribe su podanici Jupitera i Neptuna, imaju smisla za etiku i vrijednosti i posjeduju žudnju iskusiti život s filozofske točke gledišta (reflekcija planete Jupiter). Neptun se brine za srodstvo s popularnom javnošću, Abstraktni mislima, fantazijom, iluzijom i misterijom. Ribe su nevjerojatno prilagodljive i pokoravaju svoje interese i namjere danim situacijama, što može biti opasno jer lako gube svoja osobna mišljenja i mogu postati žrtve osoba s lošim namjerama. Ribe često moraju teško raditi na ostvarenju svojih ciljeva. U poslovnom timu sa dogmatičnijim partnerom, Riba ume biti izvanredan asistent. Najbolji aspekti veze Riba-Riba ostvaruju se ako su oba partnera uravnotezena.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK