Horoskopius

Ribe / Djevica-karakteristike vašeg znaka u kombinaciji s podznakom, ascedentom (ASTRO)

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Ovo je tip Ribe bogat kontraverzije i ozbiljnim suprotnostima. S jedne strane, potreba da se sve klasificira, racionalno promotri, vrlo konkretan svijet, as druge, potpuno “umjetnička” nejasnost. Ovdje su svijetlo i tamno, stabilno i pokretno, intuicija i razum, sukobljeni u jednoj međuzavisnosti koja ih tjera na suradnju. Kad se unutarnje jedinstvo postigne, dobivamo jednu vrstu kompletnog ljudskog bića koje u sebi nosi ljepote i bijedu svijeta, koje odražava i razumije svoje bližnje. Tako ova dvostruka priroda ima šanse da se psihološki obogati iskustvima i samosaznanja.

Pasivno iščekivanje “boljih dana”, neprestano unutarnje traganje i neugasivo proučavanje mogućnosti koje nude svakodnevni događaji, grade često odskočnu dasku za rođene u ovoj kombinaciji. Ponekad, ipak, njihove snage bivaju prigušene bojaznima i kompleksima inferiornosti, više nametnutim nego stvarnim, usvojenim kao obrana protiv teškoća u životu. Ovakav stav služi im kao utočište gdje se osjećaju sigurnim, naročito kada se osjete neshvaćenim ili kad ne uspijevaju shvatiti uzroke događaja.

Jedna polovica ovog bića htjela bi intelektualno i logički izmiri suprotnosti, a druga pliva u dvije vode, provlačeći se između hridi i pušta da je nosi kolektivni tok. Hendikepiran svojom osjetljivošću, racionalista pokušava kontrolirati mistika, dok sanjar pokušava naći uporište na čvrstoj zemlji.

Ova psihološka dvostrukost razrješava se tek u naizmeničnosti između jednog, preciznog i metodičnog karaktera i jedne tekuće, promjenjive prirode sa slabo definiranim obrisima. Ukoliko dominira Djevica, ovakvo biće se kontrolira samo – a kontrolira i druge istom prilikom. Ako, naprotiv, dominiraju Ribe, imamo posla s oportunist, vrijednim, velikodušnim, kadre da sve pruži za dobra djela. On živi jednim posebnim unutarnjim ritmom. Ovo je često nezaštićena priroda koja pati baš zbog svoje nesposobnosti da reagira. U osnovi, pokreću je osjećaje, mada uvijek logična i adekvatna, bez obzira na “originalan” znak …

– Ascendent u Djevici istaknut borbu suprotnosti u Vašem biću. Djevica je, naime, znak praktičnog razuma, koji teži tome da život dovede u krute sklopove logike, a Ribe se nalaze uvijek izvan tih sklopova. Oba znaka karakterizira određena skromnost, što može dovesti do povlačenja u sebe. U odnosu na druge Ribe Vi ste organiziraniji i manje “nebulozni”. Zahtijevate više od drugih, ali i od sebe tako da se možete potpuno posvetiti svojim radnim zadacima.

Vaša težnja ka perfekcionizmu često Vas može učiniti veoma napornim. Imate veliku potrebu za sigurnošću u ljubavi. Težite samokontroli i izbjegavanju avantura. Takvo ponašanje Vas uglavnom drži dalje od opasnosti i teških udaraca, ali bi Vas moglo zatvoriti u jedan monoton život. Jer, i Vi također volite život, uživanja ali Vas neki unutrašnji glas stalno opominje da se zaustavite, da sve svoje dojmove akumulirate, skupljajući ih do maksimuma … Tim glasom kod Vas upravlja Djevica i ako Vam se ponekad učini da život prolazi pored Vas, ne dotičući Vas se previše, znajte da je za to kriv utjecaj Vašeg podznaka …

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK