Horoskopius

Ribe / Bik-karakteristike vašeg znaka u kombinaciji s podznakom, ascedentom (ASTRO)

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

U ovoj kombinaciji Zemlje i Vode osjetljivost Riba spaja se s jednostavnom osjećajnošću Bika. Raširiti svoje tijelo u beskonačnost, zagrliti i voljeti svemir sa tisuću ruku, rasuti molekule svog tijela i umnožavati osjećaje da bi se osjetio život u sred vrenja cijelog svemira: to bi mogla biti glavna maštanja ovog bića obuzetog općenja s velikim Jednim.

Ali, Vodenjaka – Bika muči dvostruko iskušenje: kako uskladiti svoju senzualnu proždrljivost prema svijetu – da bi ga posjedovao – i svoju neodoljivu želju da se u njemu utopi bez prepreka, ograničenja tijela i ljudske sudbine? Ova osoba nema u sebi snage da se odrekne životnih zadovoljstava i osobnog užitka. Njezin projekt suviše je širok da bi bio doživljen ako se ne pomiri samo sa svojim najtrezveniji željama.

Srećom, sporost njenog razmišljanja, njena težnja za pasivnošću i odlaganjem odlučujuće akcije dopuštaju joj da umiri kaotične pokrete proturječnosti. Tako nalazi snagu da bude strpljivija, skromnija. Velikodušan znak, sklon žrtvama i nesebičnosti dopušta joj da malo po malo uči da se očuva i da postepeno umiruje svoju osobnost čuvajući je od rasturanja i traćenja njenih sposobnosti.

Bila bi velika šteta kada ovakva osoba ne bi znala da se okoristi bogatstvom svoje osjetljivosti u jednom svijetu gdje je sve klasificirano, izmjereno, pripremljeno. Njezina inventivnost, talent za inovacije i dobra volja, mogu biti vrlo korisni društvu jer pomažu da se nađe izlaz iz stabilnih situacija gdje ona vegetira i može potaknuti progres u zajedničkom životu i razumijevanju među ljudima …

– Imate tihu, nenametljivu prirodu i Vaše poznanike i okolinu smiruje Vaša mirna i sređena pojava. Potrebno Vam je izvjesno vrijeme primiti dojmove i naučite novo; kad, međutim nešto naučiti, rijetko to zaboravljate. Otvoreni ste prema svijetu i životu i pokazujete želju da u njemu aktivno sudjelujete. Obazrivo izriče pohvale, niste skloni trošenju novca i nikad ne donosite brze zaključke.

Vaš imidž – čulni ste i pomalo sami sebi povlađujete; volite udobnost i dobre stvari u životu. Bolje se razvijate u čvrstoj kući, sa obilato namještenom i opremljenom kuhinjom, kao u šatoru ili karavanu. Kada se jednom vežete za jedno mjesto, teško se prepuštate odvajanju ukoliko to okolnosti zahtijevaju. Zaljubljeni u stabilnosti, voleći prirodu i istinske, jednostavne stvari, Vi ste jedna od onih osoba koje istinski uživaju u životnim zadovoljstvima. Možete biti prilično posesivni, ali znate da budete brižni u odnosu na druge.

Više volite dugoročne odnose, duboke i iskrene, bez obzira koliko oni bili blještavi. Dušom i tijelom predajete se voljenoj osobi. Zauzvrat, očekujete istu odanost i naročito iznimnu vjernost Vašeg partnera. Potrebno Vam je da Vaš ideal dobije i materijalno obilježje da bi u njegovom ostvarenju mogli u miru uživati. Pošto Vas je teško pokrenuti i promijeniti, loše podnosite preispitivanja i preokrete. Ipak, kada se upustite u nešto imate više snage i izdržljivosti od drugih Riba. Ovaj podznak Vam daje vise odlučnosti da ostvarite svoje planove i umijete ići do kraja a da ne pokleknete …

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK