Retrogradni Saturn- tranzit koji nas usporava!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Retrogradni Saturn se odnosi na nemanje granica, discipline ili veliku poteškoću da se poduzmu odgovornosti u vezi s određenim stvarima, pogotovo ako se one tiču ​​nekih naših aktivnosti na koje i nismo osobito ponosni. Saturn ovdje ne razumije svoje granice, ne vidi ih jasno ni u odnosu na sebe ni u odnosu na društvo. Osobe s retrogradnim Saturnom obično imaju problem s autoritetima, ne vole ih, niti poštuju, ne razumiju praktičnu vrijednost autoriteta.

Preispitivanje autoriteta je posebno bitno, jer je tranzitni Saturn u znaku Strijelca, što ga čini posebno osjetljivim na dogmu i pravila koja nemaju smisla. Sa svojim retrogradnim hodom prisutna je doza buntovništva s nejasnom percepcijom dokle se može ići sa buntom i neposlušnošću. Retrogradni Saturn obično pretjeruje, istovremeno izazivajući i vlastita i društvena očekivanja. Nepoštivanje zakona i neredi su očekivani za vrijeme retrogradnosti. Interesantno je što će se sve to dešavati nakon izbora u travnju, pa možemo očekivati ​​i sukobe koji se ne tiču ​​samo zakona, već i nevažećih dokumenata, podmetanja potpisa i slično (a za to je zadužen retrogradni Merkur).

Tranzitni Saturn nas uči da bi trebalo da zastanemo na trenutak, odmorimo, bolje se organiziramo i disciplinujemo. Potrebno je da uvidimo u što vjerujemo, za što se borimo i što nas to motivira da idemo preko svojih mogućnosti. Treba obratiti pažnju na polja u natalnoj karti kojima Saturn vlada kako bismo vidjeli gdje je moguće očekivati ​​takve promjene. Pa tako, ako Saturn vlada desetim poljem koje se odnosi na javni život i karijeru, može se dogoditi da za vrijeme retrogradnog Saturna uđete u konflikte sa nadređenima, izazovete javne sukobe, budete zainteresirani mijenjati sustav, vlast i zakon.

I koliko god mijenjanje sustava djeluje progresivno, ne znači da će biti i praktično, jer da bismo nešto mijenjali, moramo najprije imamo viziju što bismo mijenjali, na koji način, u kom smjeru i sa kojim ciljem. Ako promjena sama sebi cilj, onda nema smisla, jer promjena bez cilja ima istu prazninu kao i sustav s nefunkcionalnim ciljem.

Pred nama je jedan interesantan i pomalo stresan period u kojem ćemo posumnjati u svoja uvjerenja i sustav, način percepcije i ljubav uopće. Takve stvari nas navode da u sebi nađemo dovoljnu količinu bunta, ali i vjere i optimizma da promijenimo okolinu, s dovoljno samosvijesti o tome da promjena uvijek kreće iznutra prema van, a ne obrnuto.

& Nbsp;

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Status astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK