Retrogradna Venera donosi ovom znaku veliku ljubav

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Šest tjedana, tijekom kojih će Venerin hod utjecati i na naše financije ali i na ljubavni život, bit će ispunjen brojnim ponudama i uzbudljivim prilikama.

Međutim, mnogi će se suočiti sa slatkim obećanjima, neutoljivom čežnjama, ishitrenim privlačnostima a koji će znak u tome najbolje snaći …

Luda strast otvorit ožujka mjesec za Strijelce, naročito one rođene između 12. i 21. prosinca. Ispuniće vas osjećaj slobode kakvu davno niste osjetili, kočnice popuštaju, a vi se osjećate sve ljepše u svojoj koži.

Uz val optimizma dolaze vam mnoge dobre stvari, a ispunjava vas i snažna vitalnost. Zdravi ste, druželjubivi i u lijepim odnosima s bliskim ljudima pa sve grupne aktivnosti prolaze u veselju.

Prilika za romansu biće mnogo, a među njima će biti i onih ozbiljnih, ali i i dosta površnih. Čak i povratak stare ljubavi, pa i bol u srcu, tu su da vas podsjete na ono što istinski tražite. A Strijelac istinski traži sreću u domu.

Konjukcija Merkura i Urana krajem ožujka unijet će novosti u vaš dnevni raspored. Otvorite oči, srce i um, ne okrećite glavu pred fleševima intuicije. Novi ljudi koji uđu u vaš život, ma koliko neobični, mogu biti od posebne važnosti.

Mars vas obasipa posebnim magnetizmom, tako da će mnogo češće ljubav tražiti vas nego vi nju. Vi volite biti u centru pažnje i zato će vam prijati ovaj period samopouzdanja i magnetskog šarma. Ako tražite pravi trenutak da izjavite ljubav, neka to bude između 17. i 19. ožujka. Budite spremni takvu izjavu i primite. Ožujak će mnogim Strijelcima donijeti najljepše ljubavne trenutke – zaruke ili zaključenje braka,

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.