Horoskopius

Rak / Vodenjak-karakteristike vašeg znaka u kombinaciji s podznakom, ascedentom (ASTRO)

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Ova kombinacija je korijen vječite unutarnje borbe. Suviše su različite snage koje moraju živjeti jedna pored druge: revolucionarne i novatorski Vodenjaka i konzervativne, vezane za impulse duše, koje pripadaju Raku. Vodenjaku je teško da na svoj način kontrolira promjenjivost emocija i onu obuzetost samim sobom, čak i glede najbeznačajnijih nijansi, koje su karakteristične za svijet Raka. Evo zato jedne očaravajuće ličnosti, na čiji je magnetizam i šarm teško ostati ravnodušan, i koja je, iako vrlo pokretljiva u životu, u stvarnosti opsjednuta vječitim sumnjama i stalnom nesigurnošću.

Stalni unutarnji raskol čini da je ona istovremeno i jaka i slaba, ali ipak uspijeva nositi se sa svojim čestim preobražajima. Jedna stara kineska poslovica kaže: “Ne moze čovjek hodati i gledati u zvijezde, kad ima kamen u cipeli”, ali Rak – Vodenjak uči hodati po zemlji, pa iu uvjetima materijalne neudobnosti, ne gubeći iz vida svoj ideal. Ona ume da se prilagodi okolnostima, ne mijenjajući duboko svoju osobnost. Bar vjeruje da uspijeva je sačuva. Međutim, nije uvijek svjesna promjena što se u njoj odigravaju, jer ostaje vezana za snove svog djetinjstva i predana svojim prvim težnjama. I doklegod njen ideal ostaje veoma prisutan u njenom duhu, ona ima dojam da se kreće u vječnosti, da mijenja ponašanje ne negirajući potpuno shvatanja koja su joj ulila obitelj i odgoj.

Obdarena velikom senzibilnošću, ovakva osoba pati zbog sukoba među ljudima i čini sve da izgladi probleme, pomiri i ukloni razlike. Međutim, njeno poimanje drugih nije uvijek realistično. Lako dopušta da je iskorištavaju i sklona je da olako poklanja povjerenje. Međutim, rijetko dramatizira ako utvrdi da je od drugih suviše očekivala. Kada naiđe razočarenje, ne dovodi u pitanje vrijednosti u koje vjeruje, nego vjeruje da će se sve na kraju srediti. Taj ponekad suviše pobožni optimizam vodi je u pasivnost, ali joj pomaže da ustraje u neumornoj potrazi za prijateljstvom.

– Postoji dvojstvo izmedju Vaša dva znaka koji u isto vrijeme traže slobodu, i sigurnost. Vi ste nekonvencionalniji i otvoreniji prema novim stvarima, skloniji eksperimentiranju i vjerojatno živite intenzivnim životom – to je ono što Vas čini drugačijim od tipičnih predstavnika Vašeg znaka, Raka. Imate veliku potrebu za orijentacijom i sredinom u kojoj ćete se izraziti, za bližnjima sa kojima ćete se identificirati da bi ojačali svoju osobnost. Imate “kolekciju” prijatelja koje privlači Vaša otvorena priroda.

Drugima možete izledati čudno jer dosta često mijenjate raspoloženja. Uživate biti drugačiji, čak se ponosite svojim individualizmom. Možete biti i buntovni – ali uvijek s “razlogom”. Riječ je o Vašem “razlogu”. Oko Vas uvijek lebdi dašak neobičnog i jedinstvenog – volite neobične i daleke stilove. U emocionalnim vezama uvijek tražite idealna rješenja i idealne situacije što može dovesti do čudnih i neuobičajenih rješenja. Iznenađujete svojim fantastičnim prijedlozima i sa zaprepašćujućom lakoćom miješate prošlost i budućnost potpuno zaboravljajući da se pobrinete za sadašnjost. Jeste li ravnodušni lakrdijaš ili utopist? Čini se da to ni sami ni znate …

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK