Rak / Vaga-karakteristike vašeg znaka u kombinaciji s podznakom, ascedentom (ASTRO)

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Podijeljen između ljubavi za obiteljsku intimnost, osjećajnu udobnost i sentimentalnu stabilnost, i ljubavi za društvene veze, igre “hazardne i ljubavne, Rak – Vaga htio bi istovremeno živjeti u društvu ili profesiji i da sačuva smireni svijet opuštanja i sanjarenja. Takvu idealnu ravnotežu teško je naći. Osoba obdarena ovako bogatom i proturječni prirodom teško miri potrebu za snažnim unutarnjim životom i želju da se otvori prema svijetu. Volja joj nije jača strana i česte neodlučnosti dovode je dotle da promašuje ciljeve koje si određuje.

Može podlegne iskušenju da živi u iluzijama a kad njena narcisoidnost bude uznemirena iznenadnom željom da se pokazuje sa elegancijom, osjeća teškoće da sebe smjesti u odnosu prema drugima, da definira varijante svoga karaktera, i biva kolebljiva glede ponašanja u različitim prilikama, ne znajući šta prvo da pokaže: svoje biće ili svoju pojavu. Ona bi rado pustila da padne maska ​​iza koje skriva svoju pretjeranu osjetljivost, ali joj to ne dopušta strah od pokazivanja koliko je ranjiva.

Ovo biće teško podnosi agresivnost svojih bližnjih i pati od prosječnosti svog okruženja. Srećom, snaga duhovne ravnoteže koju posjeduje Vaga, uspijeva pružiti stabilnost promjenljivom duhu Raka i tako oblikuje ličnost sposobnu da uvidi da se osjećaji mogu izraziti, da se ljubav za ljepotom može iskazati i da se na svoje bližnje može utjecati tako da to stvori intimni sklad i dobroćudnu blagost koja zrači konačno nađenom ravnotežom. Ovaj spoj različitih karaktera proizvodi kreativnu i harmoničnu prirodu, koja prepoznaje svaku vrijednost u životu i svaka njena akcija otkriva njene unutarnje kvalitete …

– taktični ste i miroljubivi, imate dara za mirenje, osjećaj za pravdu i za razvoj odnosa s drugim ljudima. Teško je odoljeti Vašim čarima – Vaš šarm se širi iako se Vi baš nešto posebno i ne trudite. U svakoj stvari vidite i ono pozitivno i ono što je negativno, pa Vam je teško da zauzmete stav; stoga ponekad djelujete neodlučno. Imate veliki smisao za estetiku i istančan ukus – mogli biste posjedovati istinske umjetničke talente ukoliko na pravi način iskoristite svoju kreativnu maštu.

Da biste zaista nešto ostvarili, potrebno Vam je partnerstvo. Iznad svega volite harmoničnu atmosferu, nesposobni ste da živite sami i morate stalno se potvrđujete pred drugima. Niste stvoreni da vodite teške bitke, niti imate natjecateljskog duha. Manje mrzovoljni od ostalih Rakova, imate Venerinu diplomaciju, šarmantni ste, želite se dopadnete i uvijek pokušavate i mentalno i emotivno na neki nacin izbalansirate stvari – što može biti velika prednost kada se kombinira sa Vašim prirodnim darom za percepciju.

Elegantni i profinjeni, volite biti okruženi lijepim stvarima i ljepotom uopće. Mana Vam može biti pretjerana sentimentalnost i njegovanje besperspektivnih emocionalnih veza – romantični ste, idealista i često ste žrtva svoje preosjetljivosti. Podložni ste uticajima, prilagodljivi, i sa Vama se može sporazumjeti. Vaša velika želja je da stvorite sebi jedan lijep i miran svijet! ..

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

60 RSD

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,85 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

7 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

60 RSD

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,85 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

MAKEDONIJA

53,1 MKD