RAK-Tarot horoskop za veljaču / veljaču-tarot karte mjeseca

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Carica u uspravnom položaju generalno označava dobru sreću. Ona predstavlja sve kreativne stvari, tako da možete očekivati ​​da će Vaša kreativnost koju ste na neki način materijalizirali biti uspješna. Vaši napori će se isplatiti iu duhovnom iu materijalnom smislu- veoma povoljan tijek događaja! Kolege će biti fascinirani Vašim idejama! Ako ste okruženi “teškim” ljudima, diplomacija je najbolji pristup. Carica također predstavlja i ljepotu. Uživa biti okružena luksuznim stvarima. Samim tim ova karta može predstavljati i kupnju novih stvari. Financijski nagovještava izvrsno razdoblje za ulaganja vođena vlastitim instinktom te vrlo dobar “priljev novca”. Karta Vam savjetuje da dio onoga što imate podijelite s nekim tko Vam je važan.

LJUBAV
U uspravnom položaju četiri štapa predstavljaju sreću i zadovoljstvo. Sada je vrijeme da uživate u onome što ste postigli. U nekim slučajevima ova karta se odnosi na kupnju / izdavanje nove kuće. Ovaj period je vrlo povoljan za sva pitanja vezana za nekretnine. Četvorka štapova se također može odnositi i na zaruke / brak. Ovo je karta ljubavi i vjernosti. U ljubavnim pitanjima ova karta govori o tome da veza počiva na čvrstim temeljima. Sada je odlično vrijeme da se posvetite svojim voljenima. Ako ste u braku, možete očekivati ​​razdoblje stabilnosti, sigurnosti i sretnog obiteljskog života. Ako ste sami, sada je vrijeme da se više družite. Možda ćete dobiti pozivnicu za neku zabavu, godišnjicu ili proslavu. Ovo je također idealan trenutak da odete na odmor. U duhovnom smislu, ova karta označava značajan ritual prolaska kroz neku životnu fazu, ili početak novog ciklusa. Obično se poklapa sa završetkom nekog bitnog životnog stadija. Sada spremni za početak novo putovanje. Novi vidici koji Vam se otvaraju omogućit će Vam da dublje ispitate svoje emocije i duhovnost.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Status astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK