Rak / Škorpion-karakteristike vašeg znaka u kombinaciji s podznakom, ascedentom (ASTRO)

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Sklonosti ka introspekciji, ka svjesnom istraživanju labirinata unutarnjeg života dostižu vrhunac kod ove sprege dva Vodena znaka, jednog kardinalnog (Rak) i drugog Fiksnog (Škorpion).

Nemirna priroda, obuzeta svojim snovima, suočena s prividnim protivrečnostima stvarnog i zamišljenog, razapeta između odbacivanja superiornosti i želje da se uzdigne do vrha, ovo je ličnost predana snažnim osjećajima. Ako pušta na volju svojoj agresivnosti, ona se pita je li to mudro i ima tendenciju da se povuče; ako pokušava ovladati drugima, sputavaju je obziri; ako se prepusti intuiciji, plaši se da je ona ne uzme suviše pod svoje.

Snaga dvije prirode u ovoj kombinaciji otkriva drugima nemire njene duše. Ovakva ličnost je tajanstvena i prije oprezna, bistra, sanjalačka i nije je nimalo lako nadmudriti. Intuitivna i pronicljiva, ona stalno analizira sebe, ispitivački promatrajući druge. U njoj latentno postoji iskušenje za nečim dalekim, nedokučivim. Iako zrači pojačanim magnetizmom, misteriozna je, teška za upoznavanje i sklona neprestanom bježanju od stvarnosti.

Njezina sudbina se razvija ovisno o obiteljskih odnosa u mladosti – često nasljeđuje majčin “strah”. Voli da vlada, posjeduje, upravlja, au isto vrijeme ona mnogo sumnja i pita se “radi čega”? Često prepredena i žilava, ovo je pretežno introvertirana ličnost, koja je ipak sposobna uvijek nađe nove puteve u borbi za osvajanje uspjeha, ukoliko se ne utopi u svojim unutarnjim patnjama …

– Nije Vas nimalo lako upoznati, jer mnogo toga leži prikriveno ispod površine. Često djelujete kao veoma spokojna i jednostavna osoba, au suštini ste izuzetno komplicirano ljudsko biće, daleko osjetljivije nego što to pokazujete. Imate snažnu volju, pomalo rezervisani, drugima ulijevate poštovanje i skloni ste da stvari sagledavate u cijelosti, do samog dna. Vi ste intenzivniji i misteriozniji od ostalih Rakova.

Škorpion potiče vašu snažnu, emotivnu, intuitivnu prirodu. Kod Vas ništa nije polovično. Vaše prisustvo se osjeća; osjeća se Vaš jak erotski naboj, magnetizam i tajnovitost – Vi zaista očarava suprotni spol. Imate želju da napredujete, da prevladate vlastita ograničenja. Unutarnji život i metafizički smisao za Vas je od velike važnosti. Ono što Vas privlači je – moć, traženje nje, što god da radite. Morate se, međutim, neprekidno čuvati svog sarkastičnog jezika, koji može odvratiti druge ljude od Vas.

Vodite računa io svojim mazohističkim ponašanjima u ljubavi ili riskiramo da se samouništite ako naiđete na neresive konflikte – Vama kao da se dopadaju zamršene situacije. S obzirom da ste skloni depresiji i paranoji, gledajte na stvari i događanja s pozitivne strane. Samo ako konačno popustite pred impulsima svoje podsvijesti mogli bi dosegnuti poznavanje svoje osobnosti ..

Imate želju i volju ali Vam je potrebno vrijeme da se izmirite sa samim sobom. Mada često krijete u sebi jako romantično osjećanje, dovoljno ste snažni da ne prepustite da Vas ono vodi. Tek ako uspijete pobijedite svoje psihološke probleme, možete se nadati da ćete sami od sebe izvući velike stvari …

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Status astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK