RAK-Poslovni horoskop za 2021 godinu iz kuta vašeg astrologa!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Obratite pažnju na razne kontakte i prihvatite aktivnu ulogu u poslovima koji Vas očekuju krajem siječnja, i posebno u periodu od 02. veljače do 22. ožujka. Nemojte propustiti dobru priliku da povoljšate uvjete u svom radnom okruženju, kao i da uspješno rješavate neka financijska pitanja u razdoblju do 30. ožujka do 26. travnja, i tijekom svibnja mjeseca. Ukoliko se bavite aktivnostima u privatnom sektoru naredna godina predstavlja sjajan period za promjenama, tako što ćete osmisliti ili novi oblik poslovanja ili što ćete započeti nešto novo. Sredinom iu drugoj polovici godine Prijetit će Vas i niz sretnih okolnosti, te učiniti sve što je u Vašoj moći proširiti poslovne kontakte i da udružite svoje interese s nekim pouzdanim ili utjecajnim suradnicima. Potrudite se svojim osobnim angažiranjem ostvarite najbolji dojam na okolinu i ništa nemojte prepuštati slučaju u razdoblju od 04. srpnja do 02. kolovoza, zatim posebno od 08. rujna do 10. listopada, kao i tijekom studenog mjeseca. Značajniji uspjeh Vas očekuje u poslovima iz domena edukacije, medija, mode, umjetnosti i medicine.
Iako početak godine neće donijeti grandiozne uspjehe, već suočavanja s manjim teškoćama u poslu i karijeri, nastavak godine donosi sve bolje rezultate. Rakovi, vi vjerujete da je to što radite ispravno i to može donijeti izvjesnu frustraciju kada ne dobijete pozitivne poslovne rezultate. Kada 2021. počne osjećat ćete da ste na vrhu svijeta u profesionalnom smislu. Godišnji horoskop za Raka 2021. pokazuje da će se u prvom dijelu godine poslovni problemi akumuliraju ali nagrade nagrada može otići u ruke onih koji su već uložili dosta vremena i energije da bi postigli ono što žele. Ako niste uložili u posao, bit će vam teško gledati kako drugi žanju uspjehe ali ćete duboko u sebi osjećati da je to fer. Sa druge strane, morat ćete razmislite o postupcima koji su vašu karijeru skrenuli s puta. Preispitajte se i shvatite na čemu treba poraditi još više da biste ostvarili uspjeh u drugom dijelu godine. Ne brinite – ovo ne znači da 2021. nema što ponuditi.
Astrološka prognoza u sferi financija za 2021 godinu je prilično povoljna – čitava godina protiče glatko, bez ozbiljnih problema i komplikacija. Takva situacija će biti posebno ukoliko se Rakovi drže raspoloživog proračuna i izbjegavaju kredite od banaka ali je moguća i promjena posla, koja može donijeti otvaranje novih poslovnih mogućnosti.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.