Rak-Mjesečni horoskop za svibanj 2021.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

ljubav

Sve će vas tijekom ovog mjeseca “tjerati” da emotivnim odnosima pristupati na drugačiji način. Ukoliko ste sami, teško vam je vrata prošlosti u potpunosti zatvorite za sobom i vjerojatno je da ćete povremeno tijekom ovog razdoblja imati padove i pokušaje da neki kontakt i komunikaciju s bivšim partnerom obnovite. Neki Rakovi će se preko prijatelja raspitivati ​​o osobi koja im je ostala u srcu, ili možda slati signale preko društvenih mreža – u suštini, i dalje ćete čačkati stare rane. Istina je da se ovdje neki kontakti mogu ponovno pokrenuti, ali moguće je da ova obnova bude kratkog daha i da vas drži samo u narednih par mjeseci. Prije bih vas savjetovala da se okrenete malo sebi, druženju s prijateljima i izlascima, jer vam iz tog segmenta idu mogućnosti za nove emotivne priče. Pošto Merkur, koji vlada vašom komunikacijom, nije postavljen najbolje, možda ćete dosta stidljivo pristupati ovim pričama ili biti povučeni, očekujući da druga strana bude aktivna. Savjet je da “prelomite” i da ne propuštate prilike za sreću. Oni koji su u emotivnim vezama i brakovima moraju o mnogo toga razgovarati s voljenom osobom. Ne izbjegavajte ove razgovore, jer vam jedino oni mogu donijeti da se neke stvari između vas dvoje iskristaliziraju i možda, samo možda – krenu u pozitivnom smjeru.

posao

Dvije malefika, oba u retrogradnom hodu u polju poslovnih okolnosti i svakodnevice, zadaće kompliciran zadatak Rakovima tijekom svibnja. Istina je da će se neke stvari ipak malo jače pokrenuti izravnim kretanjem Jupitera krajem prve dekade, ali i na dalje će pred vama biti razdoblje kada ćete do uspjeha stići samo ako funkcionirate u nekom ustaljenom, stabilnom, vrlo praktičnom modusu. Podrška drugih stoji, moguće je da se tijekom ovog svibnja dogode i neka važna poznanstva, ostvare bitni kontakti s ljudima koji su spremni vas poguraju, ali ne računajte da će bilo što od toga ići brzo. Na neke dogovore ćete morati vratiti i da ih preispitate, neki ugovori će morati biti promijenjeni, jer će suradnici tražiti bolje uvjete ili vas pak ograničavati nekim dodatnim zahtjevima. Ono što će dobro funkcionirati jeste financijski segment, gdje vas očekuje stabilnost i priljevi iz više izvora, kao i naplate starih potraživanja.

Zdravlje

Dosta nerviranja i veliko trošenje energije u poslovnom segmentu mlađoj populaciji će i na dalje donositi probleme i “krnjiti” imunološki sustav. Svjesni ste koje poteze je potrebno povući, ali nikako da sebe stavite na prvo mjesto. Kod starijih će biti aktualne kronične problematike, najviše s kostima, kralježnicom. Potrebno je redovito se kontrolirati.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Status astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK