Rak-Mjesečni horoskop za studeni 2021.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

ljubav

Naglašeno polje ljubavi daje vjetar u leđa slobodnim Rakovima do kraja druge dekade studenog. U tom razdoblju neko se lako može useliti u vaše srce I to kroz kontakte s prijateljima, preko izlazaka I proslava, zabava. Do kraja mjeseca mogli biste biti u lijepoj emotivnoj vezi. Ipak, nekima od vas prošlost će pokucati na vrata, a vi ćete biti više nego spremni otvoriti. Drugi dio studenog donosi mogućnost da se ponovno uspostavi kontakt, čak I obnovi emotivni odnos s bivšim emotivnim partnerom. Pa ko šta voli – nek izvoli. U svakom slučaju, nećete biti nezadovoljni dešavanjima. Nešto nepovoljniji razdoblje za one u emotivnim vezama I brakovima završit će do kraja prve dekade studenog. Jedno vrijeme ćete vi I partner funkcionirati bez velikih disturbija I problema, ali će postojati određena distanca među vama. Da bi se ovo savladalo, biće potrebna veća predanost I jedne I druge strane. Obzirom na to da će vaš polje strasti ugostiti tranzitnog Marsa, mogli biste igrate na ovu kartu I osvježite vaš emotivne relacije. Također, potrudite se da imate više vremena samo za vas dvoje, ali nađite prostora I za druženje s prijateljima. Sve ovo će unaprijediti vaš ljubavni život I povezati vas dvoje u većoj mjeri. U drugom dijelu studenog neki od vas mogu pokrenuti I pitanja prinova. Nije loše vrijeme pred vama – uživajte!

posao

Ne samo da bi tijekom studenog nezaposleni Rakovi mogli pronaći adekvatan posao za sebe, već će I oni koji su već u radnom odnosu imati prilike da se dodatno angažiraju. Neka forma dopunskih poslova itekako vam je dobro postavljena, I to od početka druge dekade mjeseca I trebali bi prihvatiti mogućnost da dodatno dopunite svoj kućni budžet. Baš što se tih financija tiče, ne biste trebali imati velikih problema – priljevi su solidni I stabilni, ali će vam se novac nekako lako izvlačiti iz ruku, pa biste trebali naučiti da po ovom pitanju “povučete ručnu”. Generalno – treća dekada će se pokazati kao najbolja u poslovnom segmentu, jer ćete tada uspjeti završiti neke situacije koje će vam povremeno zadavati glavobolju. Potrudite se da ispoštujete dogovore koje ste napravili I vodite računa o papirima, ali I o komunikaciji sa suradnicima, I to naročito tijekom druge dekade studenog.

Zdravlje

Problemi sa zdravljem bi mogli u većoj mjeri nastupiti od početka treće dekade studenog. Dok će mlađi pripadnici znaka biti smanjenog imuniteta, starija populacija bi mogla imati probleme s krvnim žilama, tlakom, nogama.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Status astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK