Rak-Mjesečni horoskop za studeni 2020.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

POSAO: Previše svih shvaćate olako. Mislite da možete vladati situacijom, ali nije tako. Rakovi moraju da povedu računa o financijama i sve je podređeno situaciji u kojoj se nalaze. Venera u znaku Vage može vam donese da rješavate neka pravna pitanja u vezi s kućom u kojoj živite, ali isto tako to može biti i firma u kojoj radite. Ako ste imali pogrešaka u prošlosti, onda ćete morati se dobro namučite kako biste sve ispravili, riješili u vašu pravnu korist. Druga polovica mjeseca mogla bi biti bolja jer možete računati na rad sa ženskim svijetom koji vam je privržen i odan. Bavite se uslugama i poslovima za žene poput kreacije garderobe, čuvanje i odgoj djece, edukacija mlađih ljudi, tinejdžera.

LJUBAV: Prva polovica mjeseca je otvorena za ljubav i nova poznanstva. Rakovi, baš kao i Ribe, Škorpijoni – imaće sreće u ljubavi iu novom poznanstvu. Otvoreno vam je polje ljubavi i sigurno ćete sresti srodnu dušu. Rak voli romantiku i pjesmu pa će ljubav tražiti u nekim lijepim restoranima, kafićima gdje je glazba starogradska ili jazz. Ako ste u braku, onda očekujte od partnera da vas ne gleda s puno ljubavi, jer se osjeća loše zbog svog posla. To je razlog popraviti stanje i pomognete njemu, a samim tim i vašem braku.

ZDRAVLJE: Rak je u ovom razdoblju podložan virusima, prehladama, kihanju, kašlju, može se dogoditi da imate nekoliko dana visoku temperaturu.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.