Horoskopius

Rak-Mjesečni horoskop za prosinac 2021.

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

ljubav

Prve dvije dekade mjeseca slobodni Rakovi vjerojatno ni neće razmišljati nešto posebno na temu ljubavi. Poslovna ili financijska tematika vam je sada prioritetnija, a slobodno vrijeme ćete uglavnom provoditi ili sami ili s najbližim prijateljima. Ako se neke osobe i budu pojavile u ovom periodu i zainteresirale vas na kratko, vjerojatno je da se te priče neće proširiti niti otići u nekom, iole dubljem pravcu. Oni koji su zainteresirani za avanturu i prijateljske “kombinacije” imat će povremeno baš takve momente. Od početka treće dekade pojavljuje se osoba čiji vam senzibilitet mnogo više odgovara i koja bi vas i mogla navesti da se iskreno zaljubite. Ako to netko koga upoznajete preko interneta, dobro provjerite je li osoba zauzeta, da se kasnije ne biste razočarali. U svakom slučaju, ne savjetuje vam se da žurite. U emotivnim relacijama – red lijepih dešavanja, red statičnosti. U suštini – ista meta, isto rastojanje – kao u nekom dužem prethodnom razdoblju. Nekima od vas mogla bi se dogoditi i avantura i to tijekom druge dekade, s osobom koju od ranije poznajete. Moguće je da tada i obnovite viđanje s osobom s kojom ste već bili u tajnom odnosu. Ako se već uplićete u tajne, potrudite se da one ne izađu na svjetlost dana.

posao

U prve dvije dekade mjeseca polje poslovne svakodnevice naglašeno je tranzitom Sunca, što će Rakovima donijeti da se na pravi način izbore s obvezama. Ovaj period vrlo uspješno ćete iskoristiti ukoliko započnete i nove dogovore, pregovore oko poslovnih projekata – jedino što vam se ne savjetuje jeste žurba. Do polovice mjeseca imate mogućnosti za iznenadne priljeve novca, ali ovaj period nije dobar za neka veća financijska ulaganja – osobito ako postoji neka forma rizika. Merkur koji vlada vašom komunikacijom, biće što u sjeni, što retrogradan tijekom cijelog prosinca, pa bi bilo dobro da naročito obratite pažnju na kontakte s novim suradnicima, ali i na papirologiju, dozvole – koje bi u ovom razdoblju mogle biti problem. Ono što vam ovaj aspekt može donijeti u pozitivnom smislu je obnova suradnje s osobama s kojima ste ranije dosta dobro funkcionirali. Odnos s kolegama biće dosta korektan.

Zdravlje

Dosta solidna zdravstvena situacija pratit će vas u prve dvije dekade mjeseca. Ostatak ovog razdoblja može donijeti neke sitnije tegobe, i to uglavnom starijoj populaciji. Mlađi Rakovi mogli bi imati alergije na hranu ili probleme s kožom.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK