Rak-Mjesečni horoskop za prosinac 2020.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

POSAO: Iako će Merkur biti retro kroz vaše polje posla, to nije razlog da se demoralise i ostanete bez entuzijazma ili ideja. Rak uvijek nađe rješenje i možete biti u prednosti nad drugima jer ćete sigurno dobiti šansu da radite u nekoj velikoj tvrtki koja može vam pružiti sigurnost a prije svega zanimljiv posao od koga zarađujete najbolje moguće. Bavite se javnim poslom, novinama, TV, glazbom, kazalištem, tu je izvor zarade. Posebno je značajan rad s djecom. Novac morate čuvate u drugoj i trećoj tjednu mjeseca jer postoji mogućnost da se uvučete u dugove. Ne pretrujte u ulaganja za koje niste sto posto sigurni da ćete uspjeti. Za vas su važne nekretnine, kao i uvijek, možete imati uspjeha poslije 20. prosinca u tom poslu.

LJUBAV: Kraj prosinca, točnije 19. u mjesecu, važan je za Rakove jer vam Saturn ulazi u sedmo polje braka. Naredne dvije i pol godine imat ćete test koliko je taj brak ili veza postojana, koliko možete vjerovati prije svega jedni drugima, koliko vjerujete u sve što ste do sad zajedno stvarali. Saturn donosi i dodatnu odgovornost kroz brak, kroz zakon, suradnju s drugima. Oni koji su imali prije problem u braku, to će biti razdoblje rastanka ili nekog fizičkog odvajanja. Rak koji traži novu ljubav sigurno će je naći na radnom mjestu, u nekoj jakoj državnoj instituciji, muzeju, kazalištu ili u starom dijelu grada.

ZDRAVLJE: Vi ste netko tko mora voditi računa o težini, o fizičkoj kondiciji, posebno morate paziti na način prehrane, ali ovaj mjesec je upozorenje Rakovima na ozljede, ozljede, padove, posebno poslije kiše, snijega, tu ste osjetljivi i lako padate .

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.