Rak-Mjesečni horoskop za ožujak 2021.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

ljubav

Najugroženiji su tijekom ožujka Rakovi koji su u bračnim zajednicama. Kod vas već odavno ne cvjetaju ruže, a povremeni pokušaji vas ili partnera da u prethodnom razdoblju popraviti svoj odnos bili su kratkotrajni i bez velikog uspjeha. Ni tijekom ovog razdoblja nećete uspjeti sanirate štetu, naprotiv, čini mi se da vas dvoje samo dodatno idete u razdvajanje. Obzirom da će Pomrčina Mjeseca u posljednjoj dekadi ožujka biti baš u vašem polju doma … nisam sigurna kako ćete nastaviti na dalje. Osjećaji i želja za zajedništvom su u potpunosti nestala, a da li će se neki bračni parovi izvući ili ne iz ovih crnih rupa u koje su zapali, pokazat samo vrijeme. Oni u emotivnim vezama imaju svoje uspone i padove ali će ipak uspijevati održati svoju vezu. U posljednjoj dekadi je moguće da se netko od vaših prijatelja umiješa u vaš odnos, pa bi bilo dobro da ne tražite savjete od drugih, već da funkcionirate s partnerom po svom osjećaju. Slobodni Rakovi će tijekom cijelog mjeseca biti raspoloženi za ljubav. Mars je izašao iz vašeg polja ljubavi, ali Venera iz Riba miluje vaš znak trigonom, pa je želja za tim da nađete svoju srodnu dušu osobito potencirana. Sad, druga je stvar što će vam se više “namještati” neke strasne kombinacije koje pak imaju malo veze s romantikom, ali sada se čak i iz elementa vatre može razviti osnova za jednu stabilnu vezu. Bar se nadamo ….. ako ne bude tako, budite sigurni da će vam neke vatrene noći itekako ostati u sjećanju.

posao

Aspekt koji će donijeti najviše nerviranja u poslovnom segmentu je svakako kvadrat Merkura i Marsa koji će se najviše odraziti u odnosu s kolegama i nadređenima. Komunikacija je izuzetno loša pa naučite zašutite onda kada je to potrebno, da ne biste dodatno isprovocirali neke sukobe. Generalno, vaš polje poslovne svakodnevice je i do sada bilo obojeno težinom koju je donosio Saturn, a kada u njega početkom mjeseca uđe i Mars, stvari će se dodatno zakomplicirati. Em će postojati tenzija i pritisak da se svi poslovi i nezavršene obveze privedu kraju, em će međuljudski odnosi biti vrlo naporni. Potreba da se neke stvari promjene i da se pokrenete može povremeno postajati neizdrživa, ali ovaj mjesec vam ne daje neke velike mogućnosti za korjenite preokrete na bolje. Umjesto ovoga, prihvatite da morate odraditi ono što ste preuzeli na sebe i potrudite se da to i završite na valjan način. Financije će biti bolna točka, ne zbog smanjenih priljeva, već zbog povećanih troškova i nekih zapostavljenih dugovanja.

Zdravlje

Kad god su u polju zdravlja malefici, a vama su tu sada i Saturn i Mars, posebnu pažnju morate obratiti na ovaj segment. Starijima će biti aktualne kronične bolesti, a mogući su problemi i sa krvnom slikom i probavnim sustavom. Zubi, kosti, kralježnica, ligamenti također. Potrebno je više pažnje posvetiti prehrani i zdravim navikama.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.