Horoskopius

Rak-Mjesečni horoskop za listopad 2022.

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Prvo za one u brakovima, kao i za one Rakove koji su u dužim emotivnim vezama – Mlad Mjesec u polju doma i obitelji donosi pripadnicima ovog znaka da stvari u obiteljskom okruženju počinju idu na bolje. Ne treba zaboraviti da je simbolika Mladog Mjeseca – nov početak – tako da od početka druge dekade listopada uložite više diplomacije, više šarma, više volje i želje za balansom u odnos s bračnim partnerom i sve će doći na svoje mjesto mnogo brže nego što mislite. Istina je da stvari neće ići baš kao “po loju” u početku, mnoge stvari vas dvoje morate iznesete na dnevni red i riješite, ali smatram da postoji velika šansa da se prilagodite jedno drugom i nastavite dalje zajedno mnogo bolje nego do sada. Pojedine duže emotivne veze mogu krenuti kroz formu zajedničkog života i braka jer shvaćate da je osoba koja je pored vas baš ona – prava. Prošli ste kroz teške periode, prošli ste kroz možda i neku formu odvajanja, i više ne želite se igrate i čekate. Vrijeme je za prave stvari. Ako ćemo suditi po slici samog ulaska u ovaj mjesec – slobodnima se ne smjese baš neki osobito sretni trenuci. Naglašena je potreba za ljubavlju, ali su naglašene i okolnosti koje ne dozvoljavaju da do toga lako dođe. Moram priznati da ne vidim nešto pravih šansi da se zaista ustalite u jednoj emotivnoj vezi i da će se sve odvijati u manje više prolaznim varijantama ili ćete se jako brzo razočaravati u nove ljude koje upoznate. Mislim da je možda bolje da jedno vrijeme biti sami. I to ima svojih prednosti ….

posao

Tijekom cijelog mjeseca će biti naglašen problem u više poslovnih segmenata. Prvo – odnosi s partnerima i suradnicima će biti dosta teško uskladivi i moguće je da će neke od suradnji tijekom ovog razdoblja biti i prekinute ili upasti u ozbiljnu krizu. Drugo – suočavate se sa gomilanjem poslovnih obveza koje nikako ne možete ispoštujete na vrijeme pa ćete povremeno imati ozbiljne padove energije i iscrpljivanje. I treće – komunikacija s ljudima s kojima radite je u blago rečeno katastrofalnom stanju i odavde je moguće da će i ići korijen svih problema. Vidite, ulaskom Marsa u znak Djevice, vaš polje komunikacije, dogovora – vi jeste dobili jednu jaku i poticajnu energiju, ali je problem u tome kako je uskladiti a da vas druga strana ne shvati kao napadača, kao nekoga tko je neodmereno i sa kim se ne može dogovoriti. Ili ćete pak vi tako doživljavati drugu stranu …. Moguće je da će problematika po ovom pitanju biti naglašenija u prvom dijelu mjeseca, dok ćete u drugom već uspijevati da neke stvari pomirite u sebi, da ne brzate, već uključiti i malo više lijepih manira i tolerancije u odnose s drugima. Na neke velike priljeve slobodno ne računajte, a sa ovim što zarađujete dosta ćete teško pokrivati ​​svoje obveze i dugovanja.

Zdravlje

Mjesec kada energiju lako gubite a jako je teško nadoknađujete. Ako želite koliko toliko zadržite otpornost svog organizma, morat ćete usvojite da povremeno morate povući ručnu kočnicu i odmoriti se. Velike probleme donose i stresne okolnosti s kojima ne umijete lako da se izborite.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM