Rak-Mjesečni horoskop za listopad 2021.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

ljubav

U vašem polju ozbiljnih emotivnih partnerstava I braka nalazi tranzitni Mars, čiju energiju možete iskoristiti I pozitivno I negativno. Naime, podrška od strane Jupitera u vašem polju doma I obitelji, kao I mlad Mjesec u ovoj kući početkom listopada, daju vam novu priliku, novu šansu, da emotivne relacije koje su vam važne učvrstite I stabilizujete. Ako je to ono što zaista želite – Mars će vam donijeti novu snagu, više obostranog truda I strpljenje da ojačate svoj odnos. Međutim, njegovu energiju možete iskoristiti I za svađe I sukobljavanje, što definitivno ne bi dovelo do ničeg pozitivnog. Dobro razmislite kako ćete I na koji način graditi svoje ljubavne odnose u ovom razdoblju. Veliku priliku ste dobili, sada je I iskoristite. Ako su neki od vas upleteni u neku formu tajnog odnosa, koja se naglo razvila tijekom prethodnog mjeseca, budite oprezni – sve ono što se događa između vas I “tajne ljubavi” postajat sve intenzivnije I lako vas može odvući od redovnog partnerstva. Usamljeni Rakovi – Venera je u tranzitu kroz vaše polje ljubavi, au trećoj dekadi tu ulaze I Sunce I Merkur. Slobodno očekujte velike aktivnosti, mnogo novih poznanstava, dobar provod, flertove I zabavu do ranih jutarnjih sati. Kod mnogih od vas je međutim prisutna potreba da se jače vežu I da nađu partnera s kim mogu graditi ozbiljan odnos. Drugi dio mjeseca donijet će vam prave prilike baš za to.

posao

Sunce, koje vlada vašim poslovima I financijama, u znaku je Vage do početka treće dekade listopada, pa obećava pripadnicima vašeg znaka solidne suradnje I dobre partnerske relacije. Također, lakše ćete uspijevati da se izborite sa zahtjevnim obvezama, pa nije ni čudo što će neki od vas u drugom dijelu ovog razdoblja imati šansu da poboljšaju svoj poslovni status. Sa nadređenima se trudite da funkcionirate u kompromisnoj varijanti, naročito tijekom druge dekade, jer ćete tada vrlo često biti iznervirani kritikama upućenim na vaš način rada. Nezaposleni Rakovi neka se aktiviraju od samog početka mjeseca, jer su pred vama više nego dobre šanse da nađete adekvatan posao za sebe. Neki od vas će imati priliku za češća poslovna putovanja, a naročito ćete biti aktivni polovicom listopada. Očekivati ​​da se opseg poslovanja proširi, naročito onima koji imaju obiteljske firme ili privatni biznis. Financije korektno.

Zdravlje

Dosta solidan mjesec u zdravstvenom segmentu. Ako ste pripadnik mlađe generacije – više obratite pažnju na imunitet od drugog dijela listopada. Oni koji su nešto stariji neka vode računa o urogenitalnom traktu. Ako imate tegoba vezanih za kralježnicu, ruke, ramena – naći ćete adekvatnu terapiju za sebe.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Status astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK