Rak-Mjesečni horoskop za kolovoz 2021.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

posao

Naglašeno drugo polje fokusira vaša interesovanja na zaradu ili novčane transakcije. Ukoliko postoje dugovi iz prethodnog razdoblja trebalo bi da se potrudite da ih što prije vratite, ako ne sve, ono bar veći dio. Ovome pogoduje mlad Mjesec u vašem polju novca 2. kolovoza i pruža priliku za dodatnu zaradu ili uvećanje prihoda u iduća dva tjedna. Eventualne promjene posla pod utjecajem su Marsovog tranzita i njegovog ulaska u znak Strijelca, nakon 2. kolovoza. Sukladno simbolikom ove planete, moguće promjene biće teške i komplicirane za vas. Ukoliko se promjena nameće, prihvatite je ali gledajte da svojim postupanjem dodatno ne iskomplikujete stvari. Ukoliko je to samo jedna od opcija, izbjegnite je u ovom trenutku, jer je bolje da trpite poznatu situaciju nego da ulećete u nove poslove u kojima se ne snalazite najbolje. Pripadnici znaka koji vode samostalan biznis trebalo bi da povedu računa o nekoj vrsti kontrole bilo kojeg tipa, kako ne bi došli u situaciju da moraju plaćati kazne.

ljubav

Brojne su prilike za nove emotivne veze, ali čini se da je svaki novi odnos kompliciraniji od prethodnog. Privlačite problematične osobe koje ni same ne znaju što hoće, ali vjeruju da vi možete im pomognete da lakše riješe svoje probleme. To je naravno u startu pogrešno, jer će se problemi samo nagomilavati, a emotivna situacija će, razumije se, biti sve zamršenija. Tek nakon ulaska Venere u znak Djevice, poslije 5. kolovoza, vaš emotivno nebo počinje se razvedrava, a odnosi postaju harmoničniji. Rastu šanse za bolje razumijevanje, a problemi polako nestaju. Ovaj period biće naročito povoljan za slobodne pripadnike znaka. Ako ste sami, bit ćete u prilici da započnete novu vezu, dok onima koji su u braku ili izvanbračnoj zajednici predstoji stabilizacija odnosa. Sve postaje lakše i jednostavnije.

Zdravlje

Uglavnom se dobro osjećate. Osobe koje pate od kroničnih bolesti mogle bi se sučeliti s blažim tegobama. Pridržavajte se savjeta liječnika ili propisane terapije kako biste izbjegli komplikacije.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Status astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK