Rak-Mjesečni horoskop za kolovoz 2020.godine

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

POSAO: Lijepo se osjećate u svojoj koži. Imate mogućnosti da se izdignete nekim kreativnim radom. Venera, planeta ljepote, može pomoći kako u idejama tako iu samom poslu koji planirate započnete. Vjerojatno ćete privući veliki broj žena u svoj projekt koji mora pokazati izvjesne rezultate. Novac će vam biti prioritet, a zarađivat više od očekivanog. Važno je da povedete računa na dokumenta i pregovore koje budete vodili u razdoblju druge polovice mjeseca. Mnogi Rakovi će imati priliku da pokažu svoje organizacijske sposobnosti.

LJUBAV: Morate se posvetite partneru koji je očito netko tko ne voli vaš obaveze oko posla. Rak koliko god je za kuću i obitelj zna da se totalno prepusti poslu i totalno zanemare ukućane, pa će to utjecati i na sam odnos u braku. Partnera ćete ostaviti da se on bavi djecom i obitelji što mu neće prijati. Pazite da ne pretjerate u drugoj polovici mjeseca jer možete imati raspravu oko financija. Slobodni Rakovi imaju susret sa Škorpijom, Dević ili drugim Rakom.

ZDRAVLJE: Slaba raspoloženje je glavni okidač dobrog ili lošeg zdravlja za vaš znak. Pozabavite se popularnoj smooty prehrani, više vode unosite kroz voće, manje soli, začina koji su ozbiljna prijetnja za jetru i želudac.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.