Horoskopius

RAK-Horoskop i brak … Upoznajte bračne osobine svog partnera …. (ASTRO)

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

RAK – SUPRUGA
Ona je tipična majka. Širi materinske utjecaje najviše od svih u Zodijaku. Kada je u svom elementu, ona je simpatična, srdačna, strpljiva, posvećena, adaptibilna, zaštitnički raspoložena i zadovoljna svime što joj muž pruža. Njezin dom je tamo gdje njezin muž to odluči. Ona zna i umije služiti i sebi i drugima. Voljena je i poštovana, a mnogi je idealiziraju kao tipičnu MAJKU.
Sve ovo, naravno, ovisi o planetarne kombinacije svake žene rođene pod ovim znakom. Mnoge žene Rakovi imaju mnogo od navedenih kvalitete. One su prave majke, pune ljubavi za svoju obitelj, ali često su i promjenjivog raspoloženja i ne znaju kako nađu mjeru u svojim osjećajima bilo da su oni pozitivni, bilo da su negativni. Ovim ženama je vrlo lako da se udaju. Ona traži zaštitu i uvijek je nalazi. Ali, ako se radi o ženi koja nema jak karakter, ili dobru obiteljsku pozadinu, onda će tražiti apsolutnu pomoć muža u svim područjima života. Njezin muž je u njezinoj mašti toliko idealiziran da ga ona stavlja na pijedestal, a ako je ikad iznevjeri, bit će to za nju šok iz kojeg se neće lako povratiti. Ako dobro aspektovana, ona će svom mužu biti vjeran i stabilan oslonac.
Žene Rakovi su strašno posesivne i sve što se tiče života njezine obitelji, maksimalno je okupira. Ponekad ove instiktivne žene imaju izuzetan smisao za biznis, iu stanju su s nevjerojatnom mudrošću načine neki sjajan potez, ili da svome mužu daju savjet od neprocjenjive vrijednosti. Općenito radi se o jednom totalno “ženskom” karakteru, a čovjek koji ženu Raka uzme za suprugu, biće siguran da je oženio jednu pravu-ženstvenu ženu.

RAK – SUPRUG
Muškarac Rak nije osoba s kojom je život lak, unatoč općem uvjerenju da su Rakovi, kao zodijački znak, vrlo ugodne osobe. Ovaj tip je mogiće podijeliti u dvije skupine: u prvu spadaju muškarci koji vole svoju kuću, ali su naporni, cjepidlake i kritični. U drugi tip spadaju pasivni, lijeni i nezainteresirani muškarci koji se najčešće žene iz koristi, nasljeđa ili zbog položaja, odnosno, iz bilo kojeg razloga koji će im na lak način pružiti stjecanje dobara ili položaja. Naravno, ovaj tip je zanimljiv i simpatičan, ali samo onda kada to sam izabere.
Međutim, bilo koji muž Rak, ma kom tipu da pripada, provodi u svojoj kući mnogo više vremena nego ostali muškarci. Gaji duboki tradicionalni osjećaj za dom i obitelj i ima mnogo od kvalitete koji se odnose na ženu ovog znaka. Promjenjivost i sentimentalnost mogu se razumjeti kao karakterne crte jedne žene, ali kada se radi o muškarcu, ove osobine nisu baš idealne, posebno kada se jave u velikim dozama.
Iako voli i ženu i djecu, on u suštini, ničim nije do kraja zadovoljan: uvijek može naći nešto što bi kritizirao ili na što bi se žalio. Ovi ljudi su jako senzualni i traže neprekidnu erotsku stimulaciju. U pravilu su dovoljno vjerni, ukoliko su njihove želje zadovoljene kod kuće. On je i plašljiv, te zato izbjegava opasnosti kad god je to moguće.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK