Rak / Djevica-karakteristike vašeg znaka u kombinaciji s podznakom, ascedentom (ASTRO)

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Kuća ovog osjetljivog i miroljubivog stvorenja njegova je školjka i porodišni krug je centar njegovog života. Ovakva osoba svoje slabosti nadoknađuje tako što život organizira do detalja, stalno se pridržavajući svojih principa. Nepovjerljiva je i pazi da se ne otvara pred bilo kim. Ume da se izrazi samo u obiteljskoj intimnosti ili u uskom krugu brižljivo odabranih prijatelja a vjernost u ljubavi i prijateljstvu stavlja na prvo mjesto.

Daleko od toga da se oduševljava na prvi nalet, ne daje se olako i gaji jednu vrstu stidljivog ponašanja, više u moralnom nego u fizičkom smislu, što od nje čini vrlo taktično biće, osjetljivo, iskreno i blago. Ponekad se, međutim, pokazuje kao suviše ukočeno. Pošto ne umije da riskira, ova osoba propušta prilike u životu, i to one koje valja zgrabiti odmah čim se ukažu.

Oprezna i rezervirana priroda čini je inače oportunistima kakvi su Blizanci ili Vaga. Ali, zauzvrat, ona nije bez sposobnosti prilagodbe. Ako mora donijeti neku odluku, ona to čini s velikom brigom za detalj. Ozbiljna i skromna, pokušava zauzeti mjesto za koje misli da joj pripada, ne gajeći pretjerane ambicije.

Sve u svemu, jedinstvo Rak – Djevica daje u osnovi prijemčiv ličnost, otvorenu za dojmove koji dolaze iz vanjskog svijeta, uvijek spremnu pokupiti sve što može obogatiti njen duhovni i intelektualni prtljagu. Riječ je o izrazito inteligentnom tipu, koji uspijeva spontano ući u suštinu drugih osoba ili stvari. Ima urođen smisao za gostoprimstvo i povrh svega za prijateljstvo, koje uspijeva uzdići dubinom osjećaja. Ovakva ličnost voli da joj se pokazuje pažnja i izražava ljubav. Njezina sposobnost da se suoči s teškoćama i pobjede koje uspijeva ostvariti, ne čine je nikad gordom …

– Imate zdrav razum i osoba ste od inicijative; uredni ste i organizirani. Vaša težnja ka perfekcionizmu često Vas može učiniti veoma napornim. Težite samokontroli, metodičkom djelovanju i izbjegavanju avantura. Takvo ponašanje Vas uglavnom drži dalje od opasnosti i teških udaraca, ali bi Vas moglo zatvoriti u jedan monoton život.

Jer, i Vi također volite život, uživanja ali Vas neki unutrašnji glas stalno opominje da se zaustavite, da sve svoje dojmove akumulirate, skupljajući ih do maksimuma. Tim glasom kod Vas upravlja Djevica i ako Vam se ponekad učini da život prolazi pored Vas, ne dotičući Vas se previše, znajte da je za to kriv utjecaj Vašeg podznaka.

Spontani ste samo kada se osjećate potpuno sigurno; tada otkrivate da ste luckastijim više nego što pokazujete. Vi se u stvari bolje prilagođavati stvarnosti od ostalih Rakova. Sanjarije Vas stalno vezuju za djetinjstvo i vode Vaša osjećanja i izbor. Vaše glavne ljudske vrline potiču iz činjenice da nikada ne zaboravljate svoje korijene, niti iskustva koja ste stekli u životu.

Pošteni u svojim aktivnostima i društvenim odnosima, takvi ste iu ljubavi. Nošeni ka vjernosti, kako u prijateljstvu tako iu ljubavi, Vi ste čvrst drugar na koga se može računati. Nevolje Vas često ohrabruju, ali postoji rizik da se zatvorite u sebe i to u Vašoj komunikaciji može dovesti do ozbiljnih teškoća – naročito kada su emotivne potrebe u pitanju …

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

60 RSD

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,85 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

7 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

60 RSD

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,85 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

MAKEDONIJA

53,1 MKD