Horoskopius

Rak / Bik-karakteristike vašeg znaka u kombinaciji s podznakom, ascedentom (ASTRO)

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Spoj elementa Vode i elementa Zemlje daje u ovom slučaju prevlast osjećaja nad razumom i stvara prirodu sposobnu duboko sudjeluje u radostima i patnjama drugih, ali koja istovremeno trpi veliko razočaranje kad ne naiđe na sličan pristup čak i kod najbližih. Kod ovih osoba preovlađuju smisao za udobnost, fizičku i moralnu, kao i potreba za materijalnom i afektivnom sigurnošću.

Vrlo srdačan, vezan za svoje i za dom kao puž za svoju kućicu, Rak – Bik s velikom postojanošću ostaje vjeran onome što izabere. Za svoje bližnje predstavlja neku vrstu stožera, čvrstog stuba, koji im omogućuje da se ne izgube kada treba proći kroz životne oluje. Osjećaj odgovornosti ne dopušta mu da olako donosi odluke, naročito ako bi mogle ugroziti one koje voli.

Rijetko se može vidjeti kako bježi pred teškoćama, ako ih mora svladati da bi sačuvao ono što ima. U svakom slučaju, riječ je o ličnosti veoma umešnoj obraniti svoje interese i poslove, sposobnoj da savršeno organizuje sebe i svoj život, i pored toga što živi pod jakim utjecajem osjećaja i čisto unutarnjih utisaka. Zato ovaj spoj često pokazuje bogatstvo duše i intelekta.

Kada u horoskopu prevladava Rak, život je za ovakvu osobu ogroman san, rijeka snova, u kojoj može uživati ​​koliko joj je drago, sa veoma maštovitom senzualnošću. Jer, njezini unutarnji svjetovi nisu predjeli tišine: oni crpe iz djetinjstva i iz intrauterine aktivnosti. Tu Rak – Bik stječe jednu ljudsku dimenziju koja ga često razlikuje od zajednice smrtnika, ali ga ne udaljava sasvim od materijalističkih iskušenja. Ipak, on nije njihov rob, budući da je njegov duhovni život obojen romantizmom i hedonizmom i da se izdiže iznad čulnih radosti, koje podvlače njegovu sklonost ka miru i sreći. Obitelj je njegov Zemaljski raj, a kuća njegov vrt …

– Imate tihu, nenametljivu prirodu i Vaše poznanike i okolinu smiruje Vaša mirna i sređena pojava. Potrebno Vam je izvjesno vrijeme primiti dojmove i naučite novo; kad, međutim nešto naučiti, rijetko to zaboravljate. Obazrivo izriče pohvale, niste skloni tročenju novca i nikad ne donosite brze zaključke. Vaš imidž – čulni ste i pomalo sami sebi povlađujete.

Iako su Vam mašta i kreativne sposobnosti velike, ipak Vam je glava na ramenima a ne na nebesima. Vi gradite svoj posjed kamen po kamen naizgled nemarno. Ma što da desi, Vi slijedite svoj krajnji cilj: sigurnost za sebe i svoje. Vrlo ste osjećajni i nježni, ali ništa manje niste ni oprezni i posesivni. Više volite dugoročne odnose, duboke i iskrene, bez obzira koliko oni bili blještavi. Potrebno Vam je da Vaš ideal dobije i materijalno obilježje da bi u njegovom ostvarenju mogli u miru uživati.

Pokazujete izvjesnu svojeglavost u želji da živite na način koji ste odabrali. Počto Vas je teško pokrenuti i promijeniti, loše podnosite preispitivanja i preokrete. Ipak, kada pređete u akciju, sposobni ste da sve prevrnete na svom putu, uklanjajući one koji Vam stvaraju smetnje. Ovaj princip samoodbrane ima jednu relativno ograničenu teritoriju i spremni ste na sve da bi obezbedili sigurnost na tom području koje Vam pripada …

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK