Putovanje u uspravnom položaju-Tarot karta za 14 veljače

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Ova karta simbolizira putovanje, razmišljanje o putovanju, osobu koja živi u nekoj drugoj zemlji, stranca, strane kulture / jezike / osobe, praznik, novo poznanstvo, život u stranoj zemlji, posao vezan za suradnju s inozemstvom / suradnja sa strancem / osobom koja ima kontakte s inozemstvom, razvoj poslova, korjenitu promjenu u životu, ugodan doživljaj. Danas je povoljan dan za putovanja općenito, dobar je dan da se odmaknemo od svoje uobičajene rutine i isprobamo nešto novo – egzotično. Moguće je da ćete danas razmišljati o korjenitoj promjeni u svom životu. Moguće da ćete danas razmišljati o nekom putovanju ili kako je potreban odmor i da se maknete od svoje svakodnevice koja Vas je počela umarati. U svakom slučaju isprobajte nešto novo, probudite pozitivnu energiju u sebi promjenom lokacije. Ako planirate otići u neki određeni grad / državu danas bi Vam mogla pasti na pamet dobra ideja, pametno rješenje s kojim ćete biti vrlo zadovoljni jer ćete brže postići što ste zamislili. Moguće je i da danas dobijete dobar savjet od osobe koja je stranac ili živi u drugom gradu / državi. Rješenje vašeg problema naći ćete u kontaktima s osobama koje nisu iz vašeg mjesta rođenja ili u kojem živite, a najvjerovatnije ni iz zemlje. Trebali bi imati što je moguće intenzivniji kontakt sa strancima, s osobama iz drugih zemalja jer je to za vas ili pravi životni put ili način da rješite neki dugoročan / veliki problem.
Povoljan je dan za istraživanja vezana za druge gradove / države, strane jezike i kulture. Dobar je dan za razmišljanje o pokretanju posla koji će na neki način biti vezan za stranu zemlju npr. suradnja sa strancima, stranim tvrtkama ili poslovna suradnja sa strancem, česta poslovna putovanja u drugi grad / državu, kontakt preko Interneta sa stranim državama. Novac danas dolazi na neki način iz inozemstva, dobar je dan za zaradu preko Interneta. Ako razmišljate o kupnji prijevoznog sredstva danas je dobar dan za donošenje odluke. Povoljan je dan za učenje stranih jezika ili za donošenje odluke o upisivanju satova iz područja stranih jezika. Ako imate problem sa zdravljem razmislite da li bi vam možda više pomogao savjet stranog stručnjaka ili odlazak u drugi grad / državu na liječenje. Što se ljubavi tiče moguće je danas upoznati nekoga tko je Stranac- druge nacionalnosti ili vjere ili osobu koja ima na neki način čest kontakt s inozemstvom. Ljubavna dopisivanja na daljinu su naglašena, lijepe ljubavne vijesti putem mobitela / interneta / pošte su moguće. Moguće je da maštate o putovanju ili o nekoj osobi koja živi negdje u nekoj drugoj zemlji ili bi trebalo nekud otputovati da se s njom susretnete.Ako danas tražite odgovore vezane za život u drugim zemljama / inozemstvu pratite sinkronicitete / cestovne. Zdravstveno ova karta ukazuje na veliku snagu (koje možda niste svjesni), danas ćete imati višak energije koju je potrebno ispravno kanalizirati- potrebu za kretanjem iskoristite i uvidjeti ćete kako će se to pozitivno odraziti ne samo na vaše tijelo već i na duh! Danas je odličan dan da se bavimo duhovnom ekspanzijom, naglašeno je širenje uma- dobivamo bitan odgovor tj. duša nam se oslobađa kroz neko saznanje!

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Status astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK