Horoskopius

Pun Mjesec VAGA / OVAN-Kako će PUN MJESEC na osi 29 ° Vaga / Ovan utjecati na vas?

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Ova neobična Lunarna eklipsa odvija se na finalnim stupnjevima zodijačkih znakova Vage i Ovna. Stišavajući energiju koja unosi promjene u vaš život, na način koji nikada niste smatrali da je dostupan.
Ova Aprilska lunarna eklipsa pokrenut čitav niz događaja u vašem životu, naglasit sve na što se ne želite više osloniti pa krećete naprijed.
Ne bacajte promjene jer se snažna prilika poput ove neće ponoviti u narednih 17 godina.

Ova lunacija primarno aktivira osobnu temu izražavanja želje za emocionalnom slobodom, želje za oslobodjenjem. Na osobniji razini ukazuje na sukob izmedju osobne volje i sputavajućih utjecaja okruženja. Mjesec u ovom promjenjivom znaku ukazuje na oslobađanje od discplinovanih stanja koji održavaju svijest, ali i na izvjesnu spremnost za promjene.

Pun Mjesec u kardinalnom znaku VAGE odličan je za društvene kontakte i sklapanje novih poznanstava. Ekspanzivni Jupiter u Strijelcu podržava trigonom poziciju Sunca i donosi val otvorenosti za nove planove. Ovo je rizičan interval za sklapanje ugovora ili veću kupnju, dobro provjerite točnost informacija koje dobivate.

Ukoliko je u vašem osobnom horoskopu aktivan 29 ° znaka Vage ili Ovna (i sekundarno drugih kardinalnih znakova Rak i Jarac), a posebno ukoliko se konjukciji sa 29 ° nalaze Sunce, Mjesec, Merkur, Venera, Mars, kutovi Vašeg osobnog natalnog horoskopa (I , IV, VII, X) ili vladari navedenih kutova, ova lunacija će biti okidač za čitav niz događaja u vašem životu tijekom narednih 6 mjeseci.

Takodje obratite pažnju i na natalne DVE kuće Vašeg osobnog horoskopa su pod utjecajem ove opozicije (kuće u kojima se nalazi 29 ° zodijačkih znakova Vage i Ovna), jer će i one ukazivati ​​na području unutar kojih ćete se suočiti s izazovima, postajete svjesni u kojoj mjeri su vaše osobne želje u raskolu sa postulatima dominantnih figura. Cilj razrješenja je oslobadjanje uma, prilagođavanje vašeg životnog stila vašim individualnim žudnjama.

Pun Mjesec označava kulminaciju mjesečevog ciklusa i početak faze opadanja i otpuštanja., Stoga želja da se dostigne maksimalna točka socijalne pravde i pravičnosti naglašava i značaj osmatranja svijeta iz točke “Ega”, baš kakav uočavamo kod znaka Ovna gdje je Sunce u znaku egzaltacije, nije više dio jednadžbe. Ipak, kako je Mjesec danas u egzaktnoj opoziciji sa Suncem, i kako svaka oporba zahtijeva balans i sjedinjenje, postaje veoma značajno napraviti ravnotežu između sposobnosti koju posjeduje Vaga imati zdrav osjećaj za odnose, s kvalitetom Ovna za akciju.

PRIMARNO PUN MJESEC 29 ° VAGA Gavran na kamenu. Čovjek spava na gomili odjeće. Prekriven je lešinarima, s jedne strane je zmija spremna ga ugrize, a sa druge se prikrada leopard.

SUNCE 29 ° OVAN Čovjek gura kolica puna zemlje preko doline. Čovjek opremljen za borbu, sjedi na konju i gleda kako Mjesec zalazi.

ASC Karte PUNOG Mjeseca na 18 ° LAVA Zvezda okružena sa puno prstenova. Čovjek trči uz jak vjetar. Dijelovi odjeće u krpama odlijeću iza njega.

Ic 8 ° ŠKORPIONA Klip kukuruza. Gnijezdo puno malih, goluždravih ptica, je na zemlji.
Mc 8 ° BIKA Mlad mjesec na vrlo tamnom nebu. Krupan čovjek šeta među golubovima, koji kljucaju oko njegovih nogu.

Vladari Ic / Mc MARS 12 ° BLIZANACA i Venera 28 ° RIBA
* Vladari oporbe Mjesec / Sunce su VENERA 28 ° RIBA i MARS 12 ° BLIZANACA
MARS 18 ° BLIZANACA Prazan prostor. Utučena žena prekriva gole grudi pramenovima svoje kose.
Venera 28 ° RIBE Starinski sat. Čovjek na splavu, pluta na otvorenom moru.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM