Horoskopius

Pun Mjesec-uočite u kojoj životnoj oblasti ste već predugo pasivni i pokrenite se ponovo ….

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Lav / Vodenjak se odvija lunarna eklipsa – Pun Mjesec u znaku Vodenjaka. Ova lunarna eklipsa primarno aktivira osobnu temu izražavanja želje za emocionalnom slobodom, želje za oslobodjenjem. Na osobniji razini ukazuje na sukob izmedju osobne volje i sputavajućih utjecaja okruženja. Mjesec u ovom fiksnom znaku ukazuje na odlučnost i strogo pridržavanje načela koji održavaju svijest, ali i na izvjesnu stagnaciju i nespremnost za promjene. Stoga tranzitno Sunce u Lavu koje ima primarnu tendenciju da ustanovi principe i regulative kojih bi se trebali pridržavati svi, a nasuprot tome Mjesec u Vodenjaku uočava individualne različitosti pojedinaca i inicira njihovo isticanje i razvijanje. Dispozitor Mjeseca u Vodenjaku je Uran u kardinalnom znaku Bika, koji ukazuje na otvorenost ženske populacije za inovativne pristupe i želju da započnu nešto novo.
Biće neophodno unijeti ravnotežu individualnim pristupom aktualnim dnevnim događajima. Moguće su poteškoće i nesporazumi u odnosima sa suprotnim spolom, a moguće is autoritetima i roditeljima. Konfrontacija ega i emotivnih potreba će danas biti središnje teme. Vitalnost je slaba stoga svedite stresne situacije na minimum. Pokušajte bolje razumijete stanovišta osobe s kojom ste u konfliktu, da bolje spoznate njezine adute prije nego što se čvrsto zauzmete za svoj stav. Uspostavite bolji kontakt s osobnim emocijama, impulsi se mogu mijenjati ovisno o aktuelnih dogadjaja i osporiti dobro rasuđivanje.

Kada je Mjesec u znaku Vodenjaka primarne teme su logika i povlačenje u sebe. “Ljudi imaju osjećaj da su” pokidani “izmedju želje da budu racionalni, bez obveze, i žudnje za strasnom igrom i avanturom. Ključ je, kao i uvijek, u pronalaženju odgovarajućeg balansa. Odlično rješenje je pružiti sebi po malo od svega. Uživajte u svojim emocijama i dopustite sebi da se zabavite, ali ukoliko dogadjaji postanu isuviše intenzivni, odstupite i iskoristite neko vrijeme uočiti pozadinu svega. Tako nećete izgubiti postignutu ravnotežu.

Vodenjak je snažnog humanog karaktera zato nemojte biti iznenađeni ako osjetite potrebu da se više nego obično družite s prijateljima. Pod utjecajem Mjeseca u Vodenjaku prisutan je i snažan nagon biti od pomoći drugima.
Ovo je idealan period za meditaciju, za poniranje u sebe i pronalaženje novog smisla riječi “igra”. Učinite nešto novo, zabavno i kreativno.
Više od svega ovaj Pun Mjesec podsjeća tko smo i koja je svrha našeg postojanja. Kao što je rekao Carl Jung, “Sloboda ne znači odbacivanje bilo kakve odgovornosti – tada je riječ o povratku u stanje kaosa, a ne o istinskoj slobodi da svatko od nas samostalno kreira vlastiti životni stil.”

Pun Mjesec označava kulminaciju mjesečevog ciklusa i početak faze opadanja i otpuštanja. U znaku Vodenjaka, Pun Mjesec jača tendenciju da se dostigne maksimalna točka socijalne pravde i pravičnosti – promatranje svijeta iz točke “Ega”, baš kakav uočavamo kod znaka Lava, nije više dio aktualne jednadžbe. Ipak, kako je Pun Mjesec u egzaktnoj opoziciji sa Suncem, i kako svaka oporba zahtijeva balans i sjedinjenje, postaje veoma značajno napraviti ravnotežu između sposobnosti koju posjeduje Lav imati zdrav osjećaj za prihvaćanje sebe, s kvalitetom Vodenjaka za transpersonalizaciju.

U idealnom slučaju tijekom ove lunarne faze pronaći ćemo balans izmedju orijentacije isključivo na sebe i povezanosti s drugima, a to će nam olakšati pridruživanje Merkura konjunkciji Sunca i Venere, koje pomaže da se aktivira um i olakša komunikacija.

Ova lunarna eklipsa aktivira osobnu temu izražavanja želje za emocionalnom slobodom, želje za oslobodjenjem. Na osobniji razini ukazuje na sukob izmedju osobne volje i sputavajućih utjecaja okruženja. Mjesec u fiksnom zračnom znaku Vodenjaka ukazuje na odlučnost i strogo pridržavanje načela koji održavaju svijest, ali i na izvjesnu stagnaciju i nespremnost za promjene. Stoga tranzitno Sunce u Lavu aktivira teme primarne tendencije da se ustanove zakoni, principi i regulative kojih bi se trebali pridržavati svi, dok u opozitnoj zodijačkoj točki Mjesec u Vodenjaku uočava individualne različitosti pojedinaca i inicira njihovo isticanje i razvijanje. Dispozitor Mjeseca u Vodenjaku je Uran u fiksnom zemljanom znaku Bika, koji ukazuje na otvorenost ženske populacije za stabilizacijom.

Lav se pridržava tradicionalnog pristupa i snažne volje, privržen je konzervativnim standardima koji su ukorijenjeni duboko u prošlosti, dok je pogled Vodenjaka koja seže ka eksperimentiranju i istraživanjima onaj koji traga za društvenom promjenom i vodi nas ka budućnosti.
Kako bismo razriješili ovu snažnu opoziciju potrebno je koristiti kreativan pristup Lava koji inspirira promjene na razinama koji nisu osobni, koji će nam pomoći da jasnije razumijemo našu ulogu u kozmičkoj cjelini. Kroz moderniji pristup koji daruje pun Mjesec u Vodenjaku se oslobodimo stagnacije i Predsrasuda koje nas zadržavaju, i posegne za jedinstvenim razrješenjem kroz koje svatko od nas može uz razumijevanje bliskih pronaći vlastito zadovoljstvo.

Dvije natalne kuće vašeg osobnog horoskopa su pod utjecajem ove opozicije (kuće u kojima se nalaze zodijački znaci Lav i Vodenjak) ukazuju na područja unutar kojih ćete se suočiti s izazovima, postajete svjesni u kojoj mjeri su vaše osobne želje u raskoraku sa željama drugih. Cilj razrješenja je oslobadjanje uma, prilagođavanje vašeg životnog stila vašim individualnim žudnjama.
Ukoliko je u vašem osobnom horoskopu aktivan 4 ° znaka primarno znakova LAVA ili VODOLIJE koji su aktivirani ovom lunarnom eklipsom, i sekundarno Škorpiona, Bika, a posebno ukoliko se u neposrednoj blizini 4 ° LAVA ili VODOLIJE (konjunkciji) nalaze Asc, Sunce, Mjesec, ili osi horoskopa (I, IV, VII, X) ova lunarna eklipsa može biti okidač za čitav niz događaja u vašem životu koji će se odvijati tijekom narednih 6 mjeseci.

Sabijskim SIMBOLI aktivirani Lunarnom eklipsom
~ Asc karte pomrčine 1 ° Ovna
Čovjek u vrlo mračnoj sobi, sjedi za stolom, s knjigama, papirima i instrumentima koji su mu isporučeni pomiješani; Čovjek naoružan kopljem i mačem, spreman za borbu i uvjeren u pobjedu. Na glavi ima zlatnu kacigu
~ Vladar Asc eklipse je Rx Mars 3 ° Vodenjaka
Slovo T; Časnik obučen kao kineski mandarin, u odjeći koja ima ljubičastu, zlatnu i plavu boju.
~ Sunce 4 ° Lava
Kovačnica pod zemljom. Muškarci rade gotovo goli uslijed velike vreline; Zmija omotana oko drveta, uzdigute glave, spremna napasti
~ Mjesec 4 ° Vodenjaka
Trešnjino drvo u procvatu; Naga žena gleda svoj odraz na površini jezera
~ Dispozitor Mjeseca Uran ° 2 Bika
Žena bere grožđe, kojim je napunila mnoge košarice; Dupli križ: dvije linije paralelne jedna drugoj, kako vertikalno tako i horizontalno

Lajtmotivi za Pun Mjesec u znaku VODOLIJE
~ Uočite u kojoj životnoj oblasti ste već predugo pasivni i pokrenite se ponovo (kuće natalnog horoskopa u kojima je pozicionirana oopozicija Mjesec / Sunce)
~ Uočite gdje ste ovisni i tragajte za načinom da se uzdate u sebe, stvoriti neovisnost (natalna kuća čiji vrh je u zodijačkom znnaku Raka)
~ Okrenite se prijateljima koji će pomoći da ponovno otkrijete svoju moć, i koji vas neće podržati u prepuštanju obezvoljenosti (XI kuća karte lunarne eklipse)
~ Obratite pažnju na to kako drugi utječu na vas – da li vas energizuju ili iscrpljuju
~ Posvetite se aktivnostima koje vas vode ka onome što želite postati

KAKO definirati pomračenje u osobnom horoskopu?
PRIMARNO eklipsa će aktivirati promjene kod pripadnika FIKSNE grupe zodijačkih znakova:

podznak VODOLIJE
Ovdje se izražava vaša ličnost, fokusiranost na sebe, energični ste i puni entuzijazma. Pomrčina Sunca na Ascendentu stimulira promjenu ličnosti, izgleda i svega vezanog za prvu kuću. Važan je orbis s točkom Asc-a; je orbis s Ascendentom manji, događaj je intenzivniji. Moguće su promjene osobnog stila ponašanja, kozmetičke operacije, početak dijete. Bavite se odnosima.

podznak ŠKORPION
Događanja u ovoj kući su mnogo intenzivniji, jači i počinju biti javni. Odnosi se na vašu obitelj, vaš okruženje, vaš nekretnine i dom. Moguće je preseljenje, odnosi s roditejima postaju jači i dublji, kupovina nove kuće ili djeca odlaze od roditelja, može označiti i vrijeme završetaka i konačnih odluka, jer je četvrta kuća i kuća završetaka. Traga se za ravnotežom i stimulirana je potreba za balansom između karijere i obitelji. Pun Mjesec u IV kući može uzrokovati i smrt, kraj neke agonije, duge bolesti.

podznak LAV
Sa pomračenjem Sunca u VII kući stimulirani su bliski odnosi, poslovni i privatni, intenzivirani su kontakti s neprijateljima i konkurencijom. Pojačan je intenzitet događaja jer je sedma kuća kutna i fokus je na osi odnosa pa stvari postaju javne. Naglašeni su odnosi na privatnom i poslovnom području. Odnosi i dogovori u to vrijeme počinju ili završavaju.

podznak BIK
Aktivira teme statusa, vaš javni imidž, vašu karijeru i publicitet, položaj u zajednici, a ima upliv i na našu sudbinu i životnu misiju. Može izazvati događaje s jednim (istospolnim) od roditelja, možemo promijeniti posao ili da napredujemo na poslu. Eliminiranje prevaziđenih profesionalnih obrazaca i moguć sukob s nadređenima.

Sekundarno eklipsa donosi aktivaciju za …
podznak JARAC
Pomrčina Sunca u drugoj kući stimulira naše vrijednosti, financije, imovinu i način na koji vrednujete sami sebe, povećaju ili umanjuju osjećaj sigurnosti. Za vrijeme pomrčine Mjeseca u drugoj kući već realizirate vaše namjere i iznova postavljate vrijednosti u osobnom životu, misli o investicijama, financijskoj realizaciji.

podznak STRIJELAC
Pomrčina Sunca u trećoj kući stimulira čovjekove intelektualne potrebe, vaš povezivanje s drugima, komunikaciju, učenje, studije, promet, rodbinu i kraća putovanja.

podznak VAGA
Peta kuća je domena ljubavnih tema, djece i kreativnosti, svih osobnih kreacija od umjetničkih djela, knjiga i glazbe. Završavate kreativne projekte, rješavate stvari s djecom. To je ujedno i odlično vrijeme za začeće. VRIJEME je za novi početak. Prijateljski odnos može prijeći u ljubavni odnos.

podznak DJEVICA
Fokusirani ste na produktivnost rada, na kolege s posla, bavite se i temema zdravlja, navikama, kućnim ljubimcima i svakodnevnicom.

podznak RAK
Odlično vrijeme za promjene na području financija i investicija. Može se pojaviti i nasljeđe, a može se povećati i seksualna aktivnost. Otkrivate tajne, upoznajete nove terapije. Odnosi postaju intenzivniji i intimniji.

podznak BLIZANCI
Putovanja u inozemstvo, neke nove duhovne puteve, interesuje vas filozofija ili počinjete novu edukaciju. Završavate planiranje za putovanje
ili samo putovanje.

podznak OVAN
Prisružujete se organizacije istomišljenika, vaš društven život se proširuje, upoznajete nove prijatelje. Jedanaesta kuća je kuća nade, želje, prijatelja. Nezadovoljni ste partnerovim odnosom prema djeci.

podznak RIBE
Tajne mogu otkriti, radite na nekim tajnim psihološkim temama ili imate romatične tajne veze s ljudima koji su vam duhovno bliski. Obično su to karmičke veze. Nesebično pomažete drugim ljudima ili odlučujete da se povučete u izolaciju, traganje za svrhom životnog putovanja u dubinama duše.
Možete biti autodestruktivni, osim ako ste duhovno probuđeni, iu tom slučaju možete posvetiti služenju drugim ljudima. To je dobro vrijeme za terapije, za meditaciju ili ispravljanje nedovršenih poslova.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM