Horoskopius

Pun Mjesec u Vodenjaku-Ovo je idealan period i za meditaciju, za poniranje u sebe i pronalaženje novog smisla riječi “igra” …..

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Pun Mjesec u znaku Vodenjaka. Ova lunacija primarno aktivira osobnu temu izražavanja želje za emocionalnom slobodom, želje za oslobodjenjem. Na osobniji razini ukazuje na sukob izmedju osobne volje i sputavajućih utjecaja okruženja. Mjesec u ovom fiksnom znaku ukazuje na odlučnost i strogo pridržavanje načela koji održavaju svijest, ali i na izvjesnu stagnaciju i nespremnost za promjene. Stoga tranzitno Sunce u Lavu koje ima primarnu tendenciju da ustanovi principe i regulative kojih bi se trebali pridržavati svi, a nasuprot tome Mjesec u Vodenjaku uočava individualne različitosti pojedinaca i inicira njihovo isticanje i razvijanje. Dispozitor Mjeseca u Vodenjaku je Rx Uran u kardinalnom znaku Ovna, koji ukazuje na otvorenost ženske populacije za inovativne pristupe i želju da započnu nešto novo.

Ukoliko je u vašem osobnom horoskopu aktivan 15 ° znaka Lava ili Vodenjaka, a posebno ukoliko se konjunkciji sa ovim stupnjem nalaze Asc, Sunce, Mjesec, ili osi horoskopa (I, IV, VII, X) ova lunacija može biti okidač za čitav niz dogadjaja u vašem životu tijekom narednih 6 mjeseci.

Dvije natalne kuće vašeg osobnog horoskopa su pod utjecajem ove opozicije (kuće u kojima se nalaze zodijački znaci Lav i Vodenjak), i te kuće ukazuju na područja unutar kojih ćete se suočiti s izazovima, postajete svjesni u kojoj mjeri su vaše osobne želje u raskoraku sa postulatima dominantnih figura. Cilj razrješenja je oslobadjanje uma, prilagođavanje vašeg životnog stila vašim individualnim žudnjama

Biće neophodno unijeti ravnotežu individualnim pristupom aktualnim dnevnim događajima. Moguće su poteškoće i nesporazumi u odnosima sa suprotnim spolom, a moguće is autoritetima i roditeljima. Konfrontacija ega i emotivnih potreba će danas biti središnje teme. Vitalnost je slaba stoga svedite stresne situacije na minimum. Pokušajte bolje razumijete stanovišta osobe s kojom ste u konfliktu, da bolje spoznate njezine adute prije nego što se čvrsto zauzmete za svoj stav. Uspostavite bolji kontakt s osobnim emocijama, impulsi se mogu mijenjati ovisno o aktuelnih dogadjaja i osporiti dobro rasuđivanje.

Kada je Mjesec u znaku Vodenjaka primarne teme su logika i povlačenje u sebe. “Ljudi imaju osjećaj da su” pokidani “izmedju želje da budu racionalni, bez obveze, i žudnje za strasnom igrom i avanturom. Ključ je, kao i uvijek, u pronalaženju odgovarajućeg balansa. Odlično rješenje je pružiti sebi po malo od svega. Uživajte u svojim emocijama i dopustite sebi da se zabavite, ali ukoliko dogadjaji postanu isuviše intenzivni, odstupite i iskoristite neko vrijeme uočiti pozadinu svega. Tako nećete izgubiti postignutu ravnotežu.

Vodenjak je humanističkog karaktera zato nemojte biti iznenađeni ako osjetite potrebu da se više nego obično družite s prijateljima. Pod utjecajem Mjeseca u Vodenjaku takodje ćemo osjećati snažan nagon da budemo od pomoći drugima.
Ovo je idealan period i za meditaciju, za poniranje u sebe i pronalaženje novog smisla riječi “igra”. Učinite nešto novo, zabavno i kreativno.
Više od svega ovaj Pun Mjesec podsjeća tko smo i koja je svrha našeg postojanja. Kao što je rekao Carl Jung, “Sloboda ne znači odbacivanje bilo kakve odgovornosti – tada je riječ o povratku u stanje kaosa, a ne o istinskoj slobodi da svatko od nas samostalno kreira vlastiti životni stil.”

Pun Mjesec označava kulminaciju mjesečevog ciklusa i početak faze opadanja i otpuštanja. U znaku Vodenjaka, pun Mjesec teži dostići maksimalnu točku socijalne pravde i pravičnosti – promatranje svijeta iz točke “Ega”, baš kakav uočavamo kod znaka Lava, nije više dio jednadžbe. Ipak, kako se pun Mjesec odvija u egzaktnoj opoziciji sa Suncem, i kako svaka oporba zahtijeva balans i sjedinjenje, postaje veoma značajno napraviti ravnotežu između sposobnosti koju posjeduje Lav imati zdrav osjećaj za prihvaćanje sebe, s kvalitetom Vodenjaka za transpersonalizaciju.

Lav se pridržava tradicionalnog pristupa i snažne volje, privržen je konzervativnim standardima koji su ukorijenjeni duboko u prošlosti, dok je pogled Vodenjaka koja seže ka eksperimentiranju i istraživanjima onaj koji traga za društvenom promjenom i vodi nas ka budućnosti.
Kako bismo razriješili ovu snažnu opoziciju potrebno je koristiti kreativan pristup Lava koji inspirira promjene na razinama koji nisu osobni, koji će nam pomoći da jasnije razumijemo našu ulogu u kozmičkoj cjelini. Kroz moderniji pristup koji daruje pun Mjesec u Vodenjaku se oslobodimo stagnacije i Predsrasuda koje nas zadržavaju, i posegne za jedinstvenim razrješenjem kroz koje svatko od nas može uz razumijevanje bliskih pronaći vlastito zadovoljstvo.

Pun Mjesec u zračnom znaku Vodenjaka odličan je za društvene kontakte i sklapanje novih poznanstava. Ekspanzivni Jupiter u Vagi podržava ovu opoziciju Sunca i Mjeseca, i donosi val optimizma, radoznalosti i otvorenosti za nove doživljaje. Ovo je rizičan interval za sklapanje ugovora ili veću kupnju – dobro provjerite točnost informacija koje dobivate.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM