Horoskopius

PUN MJESEC 21 ° Riba / SUNCE 21 ° Device-NE preduzimajte poslovne i financijske pothvate ….

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Pun Mjesec koji je aktivirao osu 21 ° varijabli znakova, a najugroženiji su pripadnici znaka Djevice i Ribe rodjeni na kraju II dekade i početku III dekade (02. do 15. Marta i Septembra), ali ni Strelčevi (02.-15. Prosinac) i Blizanci (02.-15. Juna) nisu pošteđeni neugodnosti koje mogu trajati sve do sredine listopada 2019. Iznenadjenja će biti prilično neugodna posebno ukoliko u natalnom horoskopu imate aktiviranu osobnim točkama ili vladarima osu 21 ° Blizanaca i Strijelca.
Pred Ribama i Strijelčevima je izazovan interval spoznaje o preuzimanju obveza i odgovornosti.

Dvije natalne kuće vašeg osobnog horoskopa su pod utjecajem ove opozicije (kuće u kojima se nalaze zodijački znaci OVAN i VAGA) ukazuju na područja unutar kojih ćete se suočiti s izazovima, postajete svjesni u kojoj mjeri su vaše osobne želje u raskoraku sa željama drugih. Cilj razrješenja je oslobadjanje uma, prilagođavanje vašeg životnog stila novim individualnim ciljevima.
Ukoliko je u vašem osobnom horoskopu aktivan 21 ° primarno znakova RIBA i DEVICE koji su aktivirani ovom fazom Punog Mjeseca, i sekundarno STRELCA, a posebno ukoliko se u neposrednoj blizini 21 ° Djevici i Riba (u konjunkciji) nalaze Asc, Sunce, Mjesec, ili osi vašeg osobnog horoskopa (I, IV, VII, X) ova lunarna eklipsa može biti okidač za čitav niz događaja u vašem životu koji će se odvijati tijekom narednih 6 mjeseci.

Lunarnom OPOZICIJA SA SUNCEM donosi još jedan intenzivan interval lošeg raspoloženja i pogoršanja odnosa među supružnicima. Iskoristite ovaj interval za promjene na emotivnom i ljubavnom planu. Započnite nešto novo – “okrenite list”. Pripadnice ljepšeg spola mogu imati manje zdravstvene tegobe. Mogući su i zdravstveni problemi s očima i trbuhom, kao i emocionalna nestabilnost.
Ovaj dan je vrlo dobar za post, ali vrlo rizičan za postoperativni oporavak. Na dan punog Mjeseca i tri dana prije njega nije dobro primati cjepiva. Pošto je sada utjecaj Mjeseca na Zemlju u kulminaciji ili na vrhuncu, primijećeno je da tada mjesečari hodaju u snu, a rane intenzivnije krvare. Ljekovite biljke koje su ubrane u ovim satima imaju maksimalno djelovanje, ali se povećava broj nasilnih slučajeva i različitih oblika kriminalih aktivnosti, dok se u rodilištima znatno uvećava obim posla.

Pazite se na ovaj dan jer se sve pozitivne i negativne osobine čovjeka pojačavaju nekoliko puta
DANAS JE DOBRO ZAPOČETI SA PROMENOM NAVIKA. Sve negativno mijenja se u pozitivno
– SEX danas pustoši organizam, zato ga izbjegavajte
– Dobro je jesti vruću hranu (mahunarke) i voće, jer je puno vlage
– NE preduzimajte poslovne i financijske pothvate
– NIKAKO druženje s pretpostavljenima, gozbe, pokretanje sporova, kockanje
– Ukoliko se danas desi nešto neugodno kriv je vaš nepravilan početak lunarnog ciklusa
– Organ na koji treba obratiti pažnju: gušterača, dijafragma

Dok Mjesec tranzitira kroz zodijački znak Riba
Neptunovo more može biti mirno, bez valova ili ponekad vrlo burno. Tijekom ovih dana naglašena je ogromna potreba za romantičnim izljevima emocija, uživat ćete u glazbi, poeziji, meditaciji, osjećati potrebu da pomognete drugima. Prilagodite vlastitu intuciju prirodnom životnom ritmu, kozmičkom zakonu, ali se posvetite i sebi. Javlja se kolektivna potreba da se emocije podjele sa drugima, izraženo je suosjećanje za one kojima je pomoć potrebna. Spiritualne aktivnosti, dobrotvorni rad, intimni razgovori, naglašena potreba za emocijama i pažnjom su karakteristični za tranzit Mjeseca kroz znak Riba. Emocije su jako naglašene, pa je izražena preosjetljivost na tuđe grube riječi i postupke. Kontrolirajte svoje misli, riječi i djela … Povoljan je period za kreativan rad, odlazak u kino ili kazalište. U ovom razdoblju molitve, komunikacija sa Andjelima i pozitivne afirmacije čine čuda.
Pojačane su emocije i receptivnost, empatija. Imat ćete želju da pomognete, da se žrtvujete za dobrobit drugih. Emocije dominiraju nad zdravim razumom, stoga se posvetite poslovima koji zahtijevaju maštovitost i inspiraciju, a sve što zahtijeva razum i logičan pristup ostavite za druge dane. Podložnost alkoholu, opijatima i lijekovima je naglašenija nego inače, a i hrana loše kvalitete može lakše izazvati trovanje.
Znak Riba je povezan sa stopalima, sinusima i limfnim sustavom – obratite pažnju.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK