Prvosveštenica-Tarot karta za 25 svibnja

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Visoka svećenica vrlo duhovna karta – često sa seksualnim tonovima. Može značiti da je osoba u fazi u kojoj će biti mnogo fizički privlačnija drugima. Visoka svećenica je vezana za mjesec, ženstvenost i inspiraciju.

Opće
Ovo je vrijeme kada trebate osloniti na svoju intuiciju i svoje unutarnje znanje, a ne na svjesni um ili intelekt. Obratite pažnju na svoje snove. Slučajnosti su vrlo vjerojatne. Kada se Visoka svećenica pojavljuje u čitanju, ona također predstavlja ženu koju osoba jako želi ali je ne može dobiti.

posao
Moguće je ugodno iznenađenje vezano za posao. To bi mogla biti i novo radno mjesto. Možda ćete pronaći neke nove sustav ili procese koji će vaš radni život učiniti jednostavnijim i manje stresnim. Ignorirajte tračeve i svakako se ne uključujte u njih.

ljubav
Ovo može biti čarobno, mistično vrijeme za ljubav. Ukoliko izlazite sa ženom, može vas zanimati žena koje je nedostupna i neprihvatljiva. Vjerujte u svoje instinkte. Ako ste žena, naićiće na ljude koji vam se nabacuju. Koristite ovu moć mudro – i snažno.

financije
Netko nije u potpunosti iskren s vama glede financija. Možda nemate sve informacije koje su vam potrebne. Nemojte se bojati da kopate duboko, i da istražujete sami. Budite sigurni, da kada se radi o financijskim transakcijama, dajete samo potrebne informacije.

Zdravlje
Mogu postojati informacije vezane za vaše zdravlje koje još nisu izašle na vidjelo. Ako osjećate da nešto nije u redu s vašim tijelom, obratite se liječniku. Vjerujte sebi. Ako procedura ili test koji vam je predložen vam nije ugodan, ne morate nastaviti s tim. Podržavajte sebe najbolje što možete pravilnom prehranom, vježbom i vitaminima.

duhovnost
Poruke dolaze k vama sa svih strana. Pogledajte duhovnost na načine na koje niste ranije. Razgovarajte s ljudima čija iskustva i vjerovanja su drugačija od vaših. Izađite iz zone udobnosti. Osjećate se bogatije zbog toga.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Status astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK