PROVJERITE ŠTO VAS ČEKA: Vaša sudbina se krije u datumu rođenja! Vodič za razumijevanje nečijeg ponašanja

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Datum rođenja je vrlo važan vodič za razumijevanje nečijeg ponašanja na svim životnim frontovima.

Rođeni 1. u mjesecu: Oni su neovisni i najveća želja im je sloboda. Vrlo su kreativni, pa ne vole dosadne poslove. Nisu za timski rad, jer ih to frustrira. Imaju vrlo izražen ego, pa znaju biti opasni.

Rođeni 2. u mjesecu: Nježne osobe kojima je prijateljstvo bitno jer im to pruža osjećaj sigurnosti. Lako se prilagođavaju, ali problem nastaje kad prijatelji za njih nemaju vremena. Tada se osjećaju odbačeno i to ih vodi u depresiju.

Rođeni 3. u mjesecu: Direktni su, pa to druge može povrijediti, ali život s njima nikad nije dosadan. Vrlo su šarmantni, ali su prisutne i nestabilnost i nepopustljivost.

Rođeni 4. u mjesecu: Imaju veliku snagu volje koju drugi često mogu pogrešno protumačiti kao tvrdoglavost. Iako sebe ne smatraju beskompromisnom osobom, njihovi stavovi i način na koji ih iznose u javnost komuniciraju upravo suprotno. Čvrsto se drže svojih odluka.

Rođeni 5. u mjesecu: Dobri su govornici i znaju da motiviraju ljude. To je vjerojatno njihova najjača i najvrednija osobina, zbog koje su rođeni trgovci.

Rođeni 6. u mjesecu: Oni su vođe. Odgovorni su, a njihova je obveza da prime sav teret i budu uvijek spremni pomoći. Spremni su podnijeti više tereta nego što bi trebalo. Zbog toga često postaju autoriteti i kontroliraju situacije.

Rođeni 7. u mjesecu: Njima se sviđa kad su sami i daleko od vike i buke modernog života. Bolje bi se uklopili u neko ranije vrijeme kad su koraci života bili mnogo sporiji. Potrebna im je tišina, da bi bili sami sa svojim mislima i snovima. Ne vole gužvu, ometanja i konfuziju.

Rođeni 8. u mjesecu: Usmjereni su ka iskušavanju zadovoljstava koje nudi materijalni svijet. Oni su moćni, samouvjereni i bogati ljudi. Većina njihovih briga uključuje novac i svladavanje moći koja dolazi kad se njime pravilno upravlja.

Rođeni 9. u mjesecu: Ljudi rođeni na ovaj dan imaju dominantnu osobnost. Vrlo lako stječu prijatelje jer ljude privlači njihova otvorenost. Optimistični su, bliski i srdačni.

Rođeni 10. u mjesecu: Odani su i dobri prijatelji, ali im problem stvara ljubomora. Ako netko u njihovoj blizini uspije, osjećaju se ugroženo. Imaju naglašen ego, pa ih možemo sresti u vladi ili u samostalnoj djelatnosti, gdje im sposobnost dolazi do izražaja.

Rođeni 11. u mjesecu: Lako se izbacuju iz takta i treba im dosta vremena da se vrate u ravnotežu. Teško odustaju od cilja jer su buntovnici. Partnerstva im nisu stabilna, emotivni život je pun uspona i padova i često uz njih idu neke tajne.

Rođeni 12. u mjesecu: Imaju samopouzdanja, što ih čini neovisnim, ali donosi i aroganciju. Tragaju za istinom, sa specifičnim životnim stavom. Dozvoljavaju da ih drugi koriste pa im je život često u kaosu.

Rođeni 13. u mjesecu: Na njih se možete osloniti u potpunosti. Dobra organiziranost daje im mogućnost da sve završe na vrijeme. Ponekad pretjeruju s poslom i nameću sebi velike obveze.

Rođeni 14. u mjesecu: Vrlo su uspješni u svom poslu. Drugi ih smatraju za idole. Mogu biti sretni, ali i vrlo nesretni. Turbulencije su velike kroz život. Moraju dobiju potomstvo, tako se regeneriraju. Smatraju ih “luđacima” jer vole izluđuju druge, ali mogu biti izvrsni doktori, stomatolozi.

Rođeni 15. u mjesecu: Zabavljači. Njihov pozitivan stav čini ih sretnom osobom. Uvijek imaju podršku jakih ljudi. Nekada mogu pretjeraju u hedonizmu. Moraju biti oprezni s novcem. Često imaju dva braka.

Rođeni 16. u mjesecu: Imaju jaku potrebu da budu voljeni i često su žrtve nesretnih ljubavi. Materijalno dobro stoje. Egoisti su i misle na novac. Obično imaju jedno dijete. Mnogo se očekuje od njih. Imaju problema sa srcem.

Rođeni 17. u mjesecu: Imaju problem s dokumentima, papirima. Uvijek su na tom polju blokirani. Vrlo su pametni i visoko obrazovani. To im je ulaznica u svijet. Putovanja i život u dalekim državama daju im krila. Mogu imate dvije jake veze ili dva braka.

Rođeni 18. u mjesecu: Evo zanimljivog broja i puno kontradikcije. Smatra se da je to broj vraga. Matematička operacija – množenje 3 x 6 = 18, odnosno 666. Jevrejsko slovo w = 6, i sada tri puta to isto, što dobivate? Da, upravo ono što svi volimo, koristimo – www – Internet. Onda možemo bolje da protumačimo tko je zapravo vođa, ili igra riječi đavo – vođa. Naš svjetski vođa je internet, ali isto tako i najveća opsesija. Osobe rođene ovog datuma su uspješni biznismeni, glumci, umjetnici. Kako stare tako im se sudbina mijenja i postaju sve jači i jači. Često idu na operacije, ali imaju jako zdravlje zbog jake psihe.

Rođeni 19. u mjesecu: Bore se za druge i spremni su na žrtvovanje. No, njihova žrtva može biti beskorisna, jer znaju učiniti nešto što oni misle da drugima treba. Vole malo da dramatizuju stvari, pa su zato često drugima naporni. Ovo je i sveti broj (Bogojavljanje, Sveti Nikola, Preobraženje) pa ako ne služe dobru, dobivaju razne kazne.

Rođeni 20. u mjesecu: Lako mijenjaju svoje osjećaje, ali i mišljenje. Oni mogu ili mnogo pričati ili da šute. Svoju ravnotežu teško uspostavljaju. Vrlo su ljubazni, taktični i vrlo suptilni. Lako razumiju druge.

Rođeni 21. u mjesecu: Imaju dobru intuiciju i osjećaj za finese, a svađa je za njih gubljenje energije. Imaju veliku naklonost suprotnog spola, što oni i znaju, pa se bolje upuštaju u veze. O glavu im se obija narcisoidnost, samoljublje i sumnjičavost, pa doživljavaju tugu u životu.

Rođeni 22. u mjesecu: Vidovnjaci koji nisu svjesni svoje duhovne snage. Često odlazi u kriminal ili postaje lijen, neradan. Potrebna mu je motivacija, a to je ljubav. Ovo su osobe koje često mijenjaju dom.

Rođeni 23. u mjesecu: Veliki datum, veliki broj. Ovo su osobe koje imaju ekstrasens, vjeru u sebe, znanje. Pametni su i postaju duhovne vođe. Imaju dara za elektroniku i novo doba, internet. Nailaze na nerazumijevanje, a često ni sami sebe ne shvaćaju. Teško pronalaze pravu ljubav. Imaju više brakova. Obično se važni životni događaji odigravaju u ovom datumu.

Rođeni 24. u mjesecu: Radoholičari. Oni su najbolji radnici, šefovi, organizatori posla. Dobri učitelji. Sa malo novca mogu živjeti sasvim solidno. U ljubavi su dosta usamljeni, ali ipak dođu do prave osobe ako se opuste.

Rođeni 25. u mjesecu: Velika djeca. Ne vole odrastu. Vezani su za majku. Kasnije ulaze u brak. Kada su mladi vole provod više nego zamisao o bračnoj zajednici. Opasno je ako prijeđu 35. godinu života, a ne stvore obitelj, jer onda ostaju sami.

Rođeni 26. u mjesecu: Imaju posebnu karizmu. Oni imaju urođenu snagu i borbu za život. Prolaze sve i svašta kroz život, pa mogu biti i sa druge strane zakona, ali izlaze bez oštećenja. Veliki materijalisti, sposobni ni od čega stvore nešto ili mnogo toga – ovisno o ambicija.

Rođeni 27. u mjesecu: Mnogo vole sebe. Veliki ekscentrici. Jaka inteligencija ih krasi, sve shvaćaju u sekundi. Imaju oratorske sposobnosti.

Rođeni 28. u mjesecu: Oni su ambiciozni, ali za to im treba ohrabrenje okoline. Vole započnu neki posao, ali nisu zainteresirani kako će se isti završiti. Lako se izbacuju iz takta i tada su vrlo ljuti i nervozni.

Rođeni 29. u mjesecu: Kreativne i maštovite osobe, pa ne bi trebalo raditi neke rutinske poslove. Znaju da budu malo nesigurni, pa im je stalo do tuđeg mišljenja, no i pored toga imaju osobine vođe. Često su usamljeni. Ranije se vjenčavaju, što je dobro, jer im kasniji brak donosi probleme.

Rođeni 30. u mjesecu: Njih karakteriziraju oštar jezik i dominantna priroda. Imaju manje sreće od drugih, mnogo samoće, nesigurnosti i muke. Znaju da zbog gubitka snage ne dovrše započeto, a znaju biti i sebični i tvrdoglavi. Partner ima veliki utjecaj na njih, pa su često nezadovoljni. Život upoznaju kroz vlastite pogreške.

Rođeni 31. u mjesecu: Veliki talent za usmjeravanje, objašnjavanje, kao i sposobnost komunikacije daju im moć. Imaju dobre procjene. Vrlo uvjerljive individue koje znaju iskriviti istinu ukoliko trebaju ostvariti neki cilj. Praktični su. Mogu imaju problema s cirkulacijom. Njihova slabost je proračunatost i ambicioznost.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

60 RSD

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,85 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

7 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

60 RSD

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,85 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

MAKEDONIJA

53,1 MKD