Horoskopius

Priče o Super Mjesecu ….

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Priče o Super Mjesecu se odnose na njegovu veličinu, točnije na blizinu u odnosu na Zemlju te će izgledati mnogo veće nego uobičajno. Sljedeći takav Mjesec će biti 2034. godine.

I to je jedina njegova osobina u odnosu na sve pune Mesece do sada. Razlika je u utjecaju na čovjeka. Ako bliže Zemlji, njegovi utjecaji biće jači. Tip utjecaja ovisit od znaka. Mjesec se nalazi u Biku, pa će tražiti da ispoljava emocije na način koji odgovara znaku Bika, dakle sigurno okruženje, poznata sredina, ustaljeni obrasci ponašanja i slično. Mjesec u Biku voli prije svega komfor, pa tek kada se osjeti dovoljno opušteno može razgovarati o strahovima i problemima. Međutim, Bik je znak koji ne voli teške emocije, bolesti ili bilo kakav drugi vid tenzije, tako Mjesec u znaku Bika pokušava potisne teške emocije i tenzije zarad komfora. Ali to ni ne bi bilo tako neobično, da nije pun Mjesec, koji se pokazao kao moćan okidač za paranoje, psihičke probleme i nesigurnosti. On dakle izaziva ludilo i teži da se ispolji.

Sa druge strane, imamo Sunce u Škorpionu, koje je tajnovito, introvertno, teži filozofskijem i dubljem shvaćanju života. Shvaćanje stvari ili situacija obično podrazumijeva neki vid misaone tenzije, koja nerijetko izaziva i emocionalnu tenziju, u ovom slučaju, tenziju Bika.

Jedna od osobina Bikova je nekontroliran bijes i gotovo divlje ponašanje kada su uzrujani i kada im je mir ili komfor poremećen. Opozicija Mjeseca i Sunca će upravo to donijeti, sukob potreba, potrebe racija shvaćati stvari, i potrebu da se stvarnost ma kakva da je, ne doživljava previše intenzivno.

Međutim, desiće se suprotno, ako pun Mjesec vadi ono iracionalno i duboko u ljudima, budite sigurni da ćete osjetiti intenzivne emocije, moguće vrlo neugodne, poput intenzivnog bijesa, koji će tjerati na ishitrene akcije. Ono što je dobro u cijeloj situaciji je to što je ovo ipak opozicija Sunca i Mjeseca, pa daje i svijest o suprotnostima, svijest o tome što imamo i što nemamo. To nas može navesti da se ponašamo još neugodnije ili prosto pomirimo sa situacijom. Što god odlučili, bitno je da uvidimo posljedice koje svojim postupcima stvaramo u odnosu na okolinu.

Moguće je da će se pojaviti neki stari strahovi ili situacije koje opterećuju, možda zatražimo pomoć ili savjet nekog stručnog lica. Što god osjetili, osjetit ćete intenzivno, duboko, teško i cijelim bićem.

Ljudi su više moralni nego što misle i mnogo više nemoralni nego što mogu zamisliti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK