Prestoničkim ZODIJAK: Datum rođenja vam savjetuje gdje u BEOGRADU dočekati NOVU GODINU!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Otkrijte gdje vas čeka najljepši provod za doček 2021. godine – na temelju datuma rođenja!

Bliži se taj famozni 31. prosinac a vi još ne znate gdje ćete? Društvo se podijelilo, jedni će na jednu stranu, drugi na drugu, vaša voljena osoba je neodlučna, a ni vama više ništa nije jasno? Kao i za sve, astrolozi i za to imaju rješenje.

Naime, vaš datum rođenja može lako vam pomoći u donošenju ove ozbiljne i važne odluke. Pogledajte gdje vam horoskop predlaže da dočekate Novu godinu!

Ožujka 21-travanj 20 – Avala

Jeste da u najluđoj noći Avalski toranj neće biti otvoren, ali to ne znači da ne možete Novu godinu dočekati na beogradskoj planini. Topla odjeća, deku, termos sa toplom čokoladom ili kuhanim vinom (pod uvjetom da vozač ne pije, naravno) i obiđite krug oko spomenika Neznanom junaku. Čak i odatle možete vidjeti panoramu Beograda i brojne vatromete, a priroda ove beogradske ljepotice učinit će doček još romantičnijim – za čim vi i žudite.

21 travanj-21 svibnja – Zemun

Vi volite dom i obitelj, ali horoskop vam predlaže da Novu godinu dočekate izvan topline svoje kuće. Vaša umjetnička duša koja voli da vidi, dodirne i osjeti najviše će uživati ​​na Zemunskom keju. Bilo da ponoć dočekate u šetnji pored rijeke ili u nekom od ušuškanih restorana, idila ovog dijela Beograda uljepšat vam početak 2017. godine.

21. maj – 21. lipnja – Dorćol

Vi ste puni energije i brzo mijenjati mišljenje. Neumorni ste, zabavni i društveni, pa vam prijaju prostori u kojima je gužva. Znate da ćete biti glavni u toj ekipi i to vam prija. Vi volite luksuz i pokazati svoju eleganciju, pa je zato neki od lokala u čuvenoj ulici Strahinjića Bana savršen odabir za vaš doček NG!

22. jun – 22. srpnja – Dušanovac

Vama se, nažalost, ne piše dobro. Vaša osjetljivost i sklonost ka piću dovešće do toga da Novu godinu dočekujete s momcima u plavom. Pravac Ljermontova i triježnjenje … No, nije ni to tako loše. Priča se da su se čak i tamo rodila lijepa poznanstva, prijateljstva i ljubavi – možda se i vama u ovoj policijskoj postaji dogodi nešto sudbinski značajno!

23. srpnja – 23. kolovoza – Dedinje

Vi ste graciozni, nezavisni, lukavi i pozitivni. Žudite za moći i luksuzom, a vaša seksualna požuda je neograničena. Zvijezde stoga smatraju da ćete vi, gdje god da se nađete na dočeku, upoznati nekoga tko će vas odvesti u svoju vilu na prestižnom “Dedinbergu” i Novu ćete dočekati u usijanim plahtama.

24. kolovoz – 23 rujna – Senjak

Kao i vaš horoskopski prethodnik, volite eleganciju. Zato je Senjak pravo mjesto za vašu najluđu noć. Vi ste materijalni i praktični, ali često i zaljubljivi. Šetnja sa voljenom osobom po Topčiderskom parku ili Košutnjaku (ako se ne plašite mraka) može biti interesantno iskustvo.

24 rujna – 23 listopada – Terazije

Vi ste društveni, ali ne volite gužvu. Dobri ste, prijatni, pomalo impulzivni. Baš ta vaša osobina dovešće do toga da u posljednjem trenutku sjednete u taksi i otplovite u centar grada. Sklonice se od mase koja dočekuje Novu godinu na gradskom koncertu i zavući se u neki ušuškani lokal ili ćete duboko udahnuti duh Beograda u parku Terazijska terasa.

24 listopada-22 studenog – Vračar

Vi ste osjetljivi, senzualni i seksualni. Neprestano ste kontradiktorni i mnogi smatraju da ste baksuz, ali to je samo vaša maska. Boemska duša poput vas trebalo bi da dočeka Novu godinu na Čuburi, kako biste osjetili prisustvo legendi Beograda kojih više nema. Zamislite da ste u društvu Moma Kapora, Bogdana Tirnanića ili Olje Ivanjicki i naručite muzikantima pjesmu koja će vam razgaliti srce.

23. novemar – 21 prosinca – Konjarnik

Vi volite izazove i ne prihvaćate ozbiljnost života. Vaša ekscentričnost uspjet će u posljednjem trenutku da vas dovede na najviše katove Istočne kapije Beograda, pa ćete 2016. godinu otpratiti gledajući na svoj grad s visine.

Prosinac 22-siječnja 20 – Banovo brdo

Vi ste povučeni, nepovjerljivi i snalažljivi. Dobar ste prijatelj i strpljivi ste, pa zato imate živaca da oko sebe okupite ekipu i da svoj 31 prosinca provedete na Adi Ciganliji. Bilo da se šetate oko jezera ili dočekujete Novu godinu u nekom od popularnih lokala, beogradsko more će vam uljepšati kraj godine.

Siječnja 21-veljača 19 – Novi Beograd

Oivičen rijekama ovaj rastući moderni dio Beograda odgovara vašem vizionarstvu. Vi ste komunikativni, neovisni i nepredvidivi, pa nas ne bi čulo da provedete kraj 2016. godine šetajući se kejom ili tako što ćete u posljednjem trenu ušetati na neki od splavova.

Veljače 20 – ožujak 20 – Palilula

Vi ste kreativni, romantični, osjećajni i očaravajući. Za to je za vaš doček nove godine stvoren neki od ribljih restorana u okolici Pančevačkog mosta. Topla atmosfera, ugodna glazba i izvrsna hrana savršeno će se slagati s vašom fascinantnošću.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK