Prestoničkim ZODIJAK: Datum rođenja otkriva KOJI DIO BEOGRADA VAS NAJBOLJE OPISUJE

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Možda se poslije otkrivanja “vašeg” dijela grada odlučite čak i na selidbu!

Vaše osobine se itekako preklapaju rekordi i izgledom dijelova grada koji vas predstavljaju u horoskopu.

Ukoliko ne živite u dijelu grada koji vam datumu rođenja regiji, onda se bar, u trenucima kada vam je prijeko potreban odmor, uputite tamo i uživajte na preporučenim mjestima.

VOŽDOVAC – 21 ožujak-20 travnja
Odavde je Karađorđe poveo svoje ustanike u boj i 1806. godine prvi put oslobodio Beograd od Turaka. Baš vas to čini odvažnim, impulsivnim i dinamičnim osobama. Vaša energija je jaka, nekad i prejaka da bi vas bliske osobe ispratile.

Vodite vječitu bitku i neprestano ste aktivni. Muškarci su avanturistički nastrojeni i puni entuzijazma, a žene su neovisne i imaju dominantnu natjecateljsku prirodu.

IDEALNO MJESTO ZA ODMOR: Šetnja po Avali.

ZEMUN – 21 travanj-21 svibnja
“Znam za jedan grad, PORED je Beograd” – to je vaša pjesma. Iako možda ovisite od nekoga (bilo da su to roditelji ili partner), vi smatrate da ste “grad za sebe”. Sigurni i stabilni, ne volite ništa nepredviđeno. Oko vas se dešavaju ratovi, ali vi ne dozvoljavate da vas to izmjesti. Hodate uspravno i ponosno. Čulna ste bića i volite vidite, Dorinu, osjetite … Muškarci su nervozni i sramežljivi, a žene prijatne i dopadljive.

IDEALNO MJESTO ZA ODMOR: Šetnja pored rijeke uz obavezno svraćanje na riblju juhu.

DORĆOL – 21. maj – 21 jun
Raskrsnica četiri puta, najstarije gradsko jezgro, dio Beograda koji može pohvaliti najstarijom kućom, nekadašnjom židovskom mahalom i džamijom čija je “životna priča” veoma interesantna (više o njoj pročitajte OVDJE). Baš kao i Dorćol koji je istovremeno beogradski i svjetski, vi ste dvojna osoba. Brzo mijenjate mišljenje i prepuni ste “nervozne” energije. Muškarci su neumorni i nepredvidivi, a žene zabavne, društvene i provokativne.

IDEALNO MJESTO ZA ODMOR: Udaljena klupa na Kalemegdanu, uz toplu kavu “za ponijeti”.

DUŠANOVAC – 22 jun – 22 srp
Ovo predratno pregrađe Beograda uvijek je bilo područje radničke klase. Ne volite razgovarati o privatnom životu, ali ste uvijek tu da saslušate druge. U stanju ste da osjetite i ono što žele sakriti od vas. Osjećate potrebu da njegujete i brinete o drugima. Ćudljive ste prirode i lako mijenjate osjećaje. Muškarci kriju preveliku osjetljivost iza čvrstog stava, a žene imaju potrebu da budu poštovane i voljene.

IDEALNO MJESTO ZA ODMOR: Prošetajte se do slikovite dušanovačke pijace i pronađite nešto “za svoju dušu”.

DEDINJE – 23. srpnja – 23. kolovoza
Ovo otmjeno stambeno naselje jedan je od najljepših i najšumovitijih dijelova prijestolnice. Nekadašnji “Dedinberg” preplavljen je raskošnim letnjikovcima i vilama imućnih Beograđana. Vi ste dominantni i ekstrovertirani. Hodate polako, graciozno, ali stavom svima dajete na znanje da vi vladate. Pozitivni ste, jake volje, neovisni i lukavi. Žudite za luksuzom i moći i imate neograničenu seksualnu požudu. Muškarci su otvoreni i originalni, a žene velikodušne i vjerne.

IDEALNO MJESTO ZA ODMOR: U sezoni turističkih posjeta iskoristite priliku da obiđete Kraljevski kompleks “Bijeli dvor”.

SENJAK – 24. kolovoz – 23 rujna
Naselje bogato veleposlanstvima i diplomatskim rezidencijama sklono je, kao i vi, perfekcionizmu. Skloni ste pretvaranju i glumi kako biste izbjegli neugodne situacije. Slijepi ste za svoje mane i pogreške. Potrebno vam je mnogo vremena da dostignete emotivnu toplinu. Muškarci su praktični i materijalni, a žene stidljive i zaljubljive.

IDEALNO MJESTO ZA ODMOR: Šetnja Topčiderskom i Hyde parkom.

TERAZIJE – 24 rujna – 23 listopada
Najpoznatiji dio Beograda počeo se formira u prvoj polovici 19. stoljeća. Nekadašnji “šanac zanatlija” postao je centar društvenog života Beograđana. Vi volite ljude, ali ne podnosite velike gužbe. Generalno ste dobra osoba, prijatni ste i izuzetno inteligentni, mada nekad djelujete naivno. Volite se prepirete. Muškarci su impulzivni i imaju skupe navike, a žene su pretjerano osjetljive.

IDEALNO MJESTO ZA ODMOR: Veče provedeno u parku Terazijska terasa.

VRAČAR – 24 listopad – 22 studeni
Najmanja i najgušće naseljena općina srpski prijestolnice. Po legendi, ime je dobila po vrapčijim poljima kojih je nekada bilo mnogo na ovoj teritoriji. Umijete odlično da se branite iako ste vrlo osjetljiva osoba. Kontradiktorni ste: vrlo religiozni, a ujedno ponosni na svoju seksualnost. Pravi ste vulkan, što se strasti tiče. Muškarci su vrijedni i uspješni, a žene senzualne i borbene.

IDEALNO MJESTO ZA ODMOR: Čuburski park, uz čuvenu beogradsku “čitateljka”.

KONJARNIK – 23 studenog – 21 prosinac
Nakon Prvog svjetskog rata, ovdje su se doselili Mongoli koji su na području Konjarnika napasali konje. Izdvajate se od ostalih, nekada fizičkim izgledom, nekada ponašanjm. Obožavate izazove, volite istinu i ne razmišljate hoće li se ona nekome dopasti ili ne. Ne prihvaćate svu ozbiljnost života i postajete odgovorni tek u zrelim godinama. Muškarci su sarkastični i ekscentrični, a žene strastvene i vedre.

IDEALNO MJESTO ZA ODMOR: Sprijateljite se s nekim tko živi u Istočnoj kapiji i popnite se na najviši kat ovih zgrada.

BANOVO BRDO – 22 prosinca – 20 siječanj
Brdo koje je dobilo ime po Matiji Banu, dubrovačkom političaru, nalazi se nedaleko od središta grada, a opet – ušuškano je i povučeno, spremno da se obrani od svega. Takvi ste i vi, nepovjerljivi, nezavisni i snalažljivi. Iako dobar i lojalan prijatelj, vrlo ste oprezni. Muškarci su fizički strastveni i strpljivi, a žene romantične i dominantne.

IDEALNO MJESTO ZA ODMOR: Pođite u šetnju oko Ade Ciganlije.

NOVI BEOGRAD – 21 siječanj-19 veljače
Ovaj rastući metropolis počeo se gradi tri godine nakon Drugog svjetskog rata. Vi ste inventivni, originalni i često vas smatraju pobunjenicima. Ispod bezosjećajne vanjštine leži srce koje je otvoreno za sve prijateljski nastrojene ljude. Vi ste nekonvencionalni vizionari i nikada ne sudite drugima. Muškarci su komunikativni i zaljubljivi, a žene neovisne i nepredvidive.

IDEALNO MJESTO ZA ODMOR: Prošećite novobeogradskim dijelom Ušća.

PALILULA – veljače 20-ožujak 20
Pošto se nalazila izvan gradskih zidina u kojima je bilo zabranjeno pušenje, oni koji nisu mogli bez lule odlazili su na Palilulu! Ravno, ritske i močvarno područje puno bara i jezera, podsjeća na vašu neovisnost i kreativnost. Međutim, lako možete upasti u jamu samosažaljenja i zato morate se okružite prijateljima koji će vas učvrstiti. Muškarci su romantični i osjećajni, a žene očaravajuće i fascinantne.

IDEALNO MJESTO ZA ODMOR: Kava na keju kod Ade Huje.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Status astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK