Preljubnici pored njih mogu odahnuti: Tri horoskopska znaka koja će vam OPROSTITI PREVARU

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Preljub je uvijek bolna tema, ali postoje i ljudi toliko velikog srca da su, kada vole, spremni čak i prijeći preko nje. Oni obično pripadaju ovih horoskopskim znakovima!

Postoje znakovi Zodijaka koji, kada vole, vole “do daske”, duboko i iskreno i oprostit čak i prevaru osobi koja im je važna.

Ovo su dva znaka čiji će vam pripadnici oprostiti čak i ako ih prevarite s drugim … bar prvi put!

Vaga

Vaga će “izvagati” situaciju u kojoj se nalazi veza s partnerom. Ako procijeni da se za nju vrijedi boriti, oprostit prijevaru. Naravno, mora vidjeti kajanje. Ako izvaga da vam jednostavno nije dovoljno žao, očekujte da vam vrati milo za drago!

Blizanci

Ako otkriju prijevaru Blizanci nikada neće burno reagirati. Oni su veoma razumni i, iako ćete ih preljubom duboko pogoditi, to neće pokazati. Umjesto toga, oni će duboko udahnuti, “izbrojati do deset” i ako procjene da ste vrijedni borbe, vrlo je moguće da će vam oprostiti.

ribe

Kada vole Ribe vole iskreno i duboko. Emotivne su i predaju čitavo svoje biće partneru. Zato će ih svaka prijevara strašno pogoditi. Očekujte mnogo suza i drame, ali nakon svega, Ribe će vrlo često u svom srcu naći mjesta za oproštaj. Naročito ako procjene da je u pitanju bio samo seks jer je za njih emocionalna povezanost mnogo važnija od tjelesne bliskosti.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.