PRAVI srecnicima: Ova 3 horoskopska znaka očekuje VELIKA PROMJENA U LJUBAVI tijekom listopada

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Otkrijte nalazite li se među ovim sretnicima.

Iako u listopadu zvijezde generalno neće biti naklonjene većini pripadnika Zodijaka kada je ljubav u pitanju, postoje tri izuzetka. Jedan od njih može očekivati ​​susret s osobom s kojom bi mogao ostvariti dugoročan odnos, drugome se vraća stara ljubav dok će trećem ovaj mjesec proteći u znaku senzualnosti i strasti.

LAV

Sa Suncem, vladarem Lava, smještenim u istom znaku gdje i Jupiter (Velika Sreća), oktobar je sretan mjesec za Lavove na puno polja i neće zaobići polje ljubavi. Komunikacija i putovanja donose obnovu starih veza, ali i stvaranje novih. Tijekom listopada Lavovi ulaze u poseban period. Venera, planeta ljubavi, 18. listopada ulazi u kuću ljubavi i strasti Lava. Donosi ispunjenje duše, sreću i ostvarenje želja u ljubavnom životu. Riječi, pisane ili izgovorene, djelovat kao afrodizijak na vas i, isto tako, možete ih i vi koristiti kako bi zavodili.

VODENJAK

Sunce, vladar kuće parova Vodenjak, većinu listopada je uz Jupitera (Velika Sreća) i uz vedrog i znatiželjnog Merkura. Imat ćete osjećaj da je vaša duša mlada i da vam trebaju široke pustolovine i eksperimenti. Ovo je odličan mjesec za romantična putovanja, duhovna putovanja sa voljenom osobom ili za otkrivanje novih spoznaja. Ako tražite ljubav, novu osobu mogli bi upoznati tijekom putovanja ili kroz neko okruženje sa zajedničkim interesima, kulturološko, duhovno i slično. S tom osobom mogli bi ostvarite čvrste spone i vaš odnos bi mogao biti dugotrajan. Tijekom listopada mogli bi privući slavne osobe ili nekog iz viših krugova ili s posebnim talentima.

BLIZANCI

Na dan 9. rujna, Jupiter, Velika Sreća, zakoračio je u kuću ljubavi Blizanaca i obećava godinu dana senzualnosti i strasti. Sreća vam dolazi tijekom listopada. Uz Jupitera, važan utjecaj ima Sunce, simbol vitalnosti i energije i Merkur, vladar Blizanaca. Uz ovakvu konfiguraciju, vaša duša je žedna za iskustvom snažnih osjećanja, a tijelo za uživanjem. Ljubav vam može doći u bilo kojem trenutku. Ako uzmemo u obzir činjenicu da 18. listopada Venera, planeta ljubavi, ulazi u kuću parova Blizanaca, slika narednog razdoblja poprima intenzivnije i zavodljive boje.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK