PRAVE LJUBAVI: Ovi horoskopski znaci NIKADA neće raskinuti

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Ljubav koja ne poznaje granice, uvijek je iskrena i odana, a nitko je ne može uništiti. Baš takvu ljubav njeguju ova dva horoskopska para

Da li postoji savršena ljubav, postoji li savršeni sklad? Horoskop kaže “da”,

Obostrana privlačnost ponekad je dovoljna da se zaiskri iskra ljubavi, ali uz sve čarolije ljubavne kemije, to nije dovoljno da veza bude uspješna i trajna. Kako par rješava probleme, koja ih pitanja zanimaju, kakav je životni stil oba partnera i kakvi su njihovi stavovi prema preljubi i povjerenju? Sva ta pitanja utječu na sklad u ljubavi!

Djevica i Vodenjak

Kompatibilnost između Djevice i Vodenjaka zapisana je u zvijezdama! Najviše se to može objasniti njihovim razumijevanjem u glavnim životnim pitanjima. Vodenjak lako podliježe neodoljivoj privlačnosti Djevice, pronicljivi umu, vještim prstima, urednom životu i okruženju … A i Djevica uvijek zna kako se Vodenjaku dopadne, jer i nju magnetski privlači sanjalačka priroda ovog vodenog znaka. Da, ovdje je na djelu ona stara magija suprotnih spolova na magnetskoj igli. I Vodenjak i Djevica uživaju u intelektualnim diskusijama, spremni su da se zainteresiraju za nove ideje i koncepte.
Kad god naiđu teška vremena, ovaj par je spreman nađe rješenje. Naravno, ako Vodenjak počne dijeli lekcije kako ponekad ume, Djevica će se itekako narogušiti. Ali da li će ih ovakve sitnice rastaviti? Što vi mislite …

Lav i Vaga

Njih dvoje su najzanimljiviji znak zodijaka. Ponosni Lav uživat će u ljubavi kojom će ga Vaga velikodušno obasipati. Međutim, i Vaga nameće svoju snažnu osobnost i neće je prevariti lavlja poza. Oboje znaju biti itekako nježni, au društvu poklanjaju pozornost kako ostalima tako i jedno drugom. Njihov život ponekad može biti zaista glamurozan, a kako oboje uživaju u tome, nema konflikta. Vaga neće uvijek prikriti svoju posesivnost, ali dominantni Lav na takve sitnice prosto ne obraća pozornost. Što je najvažnije, oboje su vrhunski komunikatori i to je tajna njihove trajne ljubavi – kakav god problem da iskrsne, njih dvoje će ga riješiti razgovorom.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.