Horoskopius

Pozitivni aspekti dvanaestog astrološkog polja i što nam ono donosi?

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Dvanaesto polje je naš nesvjesni um, ali bez obzira koliko ga ne vidimo i nemamo kontrolu nad tim mehanizmima, možemo doći do njega vizualizacijom, meditacijom, u procesu sanjanja i na razne druge načine. Ovo je naša ostava i bez obzira što trenutno nismo svjesni što smo godinama u nju pakovali ili netko drugi mjesto nas, ne znači da ne možemo od danas imati veću svijest nad stvarima koje odlažemo u nesvjesni um.

Kao što znate većina stvari koje nam stoje, stoje zato što se nadamo da bismo ih jednog dana iskoristili, nemaju za nas prioritete i nisu dio svakodnevice, pa opet nam pružaju neku sigurnost da će se jednom naći kada budu najpotrebnije. Kako sa stvarima, tako i sa uvjerenjima, nekih se uvjerenja držimo iako su infantilna i davno neupotrebljiva, nastojeći krivimo okolinu za sve stvari koje nismo uradili.

Skoro sam pročitala na nekom blogu da je sin ocu prebacio sve svoje rep pjesme. Ovaj, primoran situacijom (već je odlazio na posao) morao je te pjesme da sluša. Neke pjesme su mu se i dopale, neke nisu uopće, ali se zapitao, što bi se dogodilo da na trenutak poslušamo pjesme sa tuđe plej liste, da li bismo ih i dalje slušali i što bismo radili s njima? Slično, svaka obitelj ima određenu playlistu koju članovi slušaju. Kako do skoro sedme godine dijete funkcionira najviše na theta valovima, valovima hipnoze, ono nesvjesno sluša obiteljske pjesme čak i kada odraste i napusti obitelj. Neke od tih pjesama su vrlo korisne i ohrabrujuće, neke više nemaju smisla, a možda nikada nisu ni imale.

12 polje su naše pjesme, rečenice, misli, snovi i nadanja, izvantjelesna iskustva, kako podsvijest tako i viša svijest, kao i skladište, a pošto je ostava i dalje dio kuće, moramo io njoj podjednako voditi računa. Možda neće biti toliko bitna kao dnevna soba (prvo polje), ali je i dalje treba usisavati, čistiti i brisati. Kada nam je dio kuće prljav ne možemo kriviti druge zbog toga. Žaliti se na nekog je slatko kao milka sa tri vrste punjenja i neko vrijeme je čak i zabavno kad je jedete, ali što je više jedete, više Vam se jede, a kilogrami se pakiraju kao i nesvjesna uvjerenja i etikete.

12 polje je zato i post, jer se suzdržavamo od želja i težimo ka višoj spoznaji kroz odricanje. No, prije eliminiramo hranu, moramo eliminirati misli, točnije stražariti nad onim što percipiramo, mislimo i zaključujemo. 12 polje je polje velikih prosvjetljenja koja utječu na čitav karmički proces u razmjerima koje ne možemo ni zamisliti svjesnim umom, ali možemo na duhovonom planu.

& Nbsp;

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK