Horoskopius

Poruka Venere u Raku je “Ležati u travi ili u vrtu punom veselog i šarenog cvijeća nije gubljenje vremena, već izraz ljubavi.”

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Venera u Raku predstavlja zadovoljstvo i radost tek kada svoje osjećaje može podijeliti s bliskim osobama. Ona rado igra ulogu romantične ljubavnice ili ljubavnika i veoma je teško izvući se iz njenih ljubavnih kliješta. Teško zaboravlja ljubav i osjećaje, pa ako je nešto razdvoji od partnera ne zaljubljuje se lako ni po nekoliko godina. Ne očekujte da vam kod prvog poljubca ili prvog zagrljaja otvori dušu, jer ne vjeruje nepoznatima, a postoje i neke stvari koje samo njihova duša zna. Možda smo zaboravili na osvajanja prizivanjem duha romantične prošlosti kada su se pod prozorom pjevale serenade, što pripada prošlosti Venere u Raku, a danas su to osvajanja kada otvorite poštu u Inboxu i pronaći neku osjećajnu i romantičnu pjesmu ili melodiju. Majka Zemlja se smije preko svoga cvijeća kako je rekao Mahatma Gandhi, a na to se nadovezuju riječi Ralfa Emersona da jedan dodir prirode cijeli svijet učini rođacima. Nagon za zadovoljstvom može biti osujećen ćudljivošću i stidljivošću, pa se ne iznenađujte, ako primijetite da se Venera u Raku pomiče unatrag ili sa strane kada pokušavate joj se približite. Poruka Venere u Raku je “Ležati u travi ili u vrtu punom veselog i šarenog cvijeća nije gubljenje vremena, već izraz ljubavi.”

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK