Pomrčina Sunca u znaku Riba koje će svakako utjecati, kako na globalnoj, tako i na individualnoj razini!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Pomrčina Sunca u znaku Riba koje će svakako utjecati, kako na globalnoj, tako i na individualnoj razini. Pripremite se za velike promjene.

OVAN
U polju podsvijesti, snova, ali i dalekih putovanja. Imat ćete izvjesnih psihičkih krita identiteta. Preispitivaćete neke svoje poteze i sumiraćete vaša postignuća. Ako ste imali ambicije da otputujete daleko ili na duže vrijeme, sada vam predstoje šanse.

BIK
Pomrčina se događa na vašem društvenom polju, ali će također imati veliki utjecaj na neke dugoročne planove koje ste imali na umu. Postoji indicija raskinuti neka prijateljstva koja to i nisu bila. Ako niste realizirali neke ciljeve, sada je trenutak, osim ako ne promijenite smjer interesovanja.

BLIZANCI
Novine očekujte na polju karijere. Postoji velika mogućnost za promjenu poslovnog statusa. U narednom razdoblju sav fokus će biti na poslovnom planu, čak vam se i emotivni događaji mogu odvijati u konekciji s poslom.

RAK
Ako studirate vama promjena može biti u vidu završetka, ili nekog težeg ispita, ili potpunog odustanka. Ako ste planirali put u inozemstvo, očekujte sudbonosne događaje vezane za isti. Kako god, naredni period posvećujete duhovnom napretku.

LAV
Pomrčina se odigrava u polju seksualnih apetita i kroničnih bolesti. Osjećat ćete nebjašnjiv nagon i vrlo pojačan libido. Savjetuje vam se da povedete računa o zdravstvenim tegobama koje bi sada mogle eskaliraju.

DJEVICA
Partnersvo i bračni odnosi biće aktualni u narednom razdoblju. Ako ste slobodni, očekujte da počnu da se prave planovi za život u dvoje, ali ako ste već u braku, očekujte velike promjene i pričekajte da bura prođe.

VAGA
Promjena posla u potpunosti ili promjena pozicije na istom. Postoji mogućnost da dobijete ponudu za dodatna angažiranja. Ako ste u potrazi za poslom, računajte da je vaše vrijeme došlo.

ŠKORPION
Na emotivnom planu su neminovne promjene. Ovisno od trenutnog stanja, možete predvidjeti i kakve. U ovom slučaju usamljeni mogu računati na sudbinski susret.

STRIJELAC
Koliko je izvjesno da se preselite negdje ili makar promijenite namještaj i raspored u vašem domu, za vaš znak su uvijek vezana putovanja, pa nije isključeno da promijenite mjesto boravka u nekoj drugoj državi.

JARAC
Povedite računa u narednom periodu na sitne stvari. Komunikacija putem telefona ili mejlova može biti u zastoju. Posebno pripazite da ne budete pokradeni. Odnos sa susjedima također može biti poljuljan.

VODENJAK
Vaše financije će biti i vaš fokus naredni period. Ako imate planova da investirate u nešto, napravite ozbiljan plan, jer sve što sada budete uradili može se odraziti u velikoj mjeri u budućnosti.

RIBE
Na osobnom polju doživljavate neke promjene, a to se može odigrati i na fizičkom planu. Ako mijenjate boju kose ili pribjegavate bilo kakvoj intervenciji, posavjetujte se s nekim, jer će ove promjene biti dugoročne.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Status astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK