Pokazatelji karmičke ljubavi – ,, Kao da ga / je znam cijeli život, samo se pitam gdje je bio do sada “

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Sa određenim osobama imamo posebnu energetsku vezu, verbalno je teško objasniti je, a svrha te veze je da nas nečemu nauči. Takve veze, bilo ljubavne, obiteljske, prijateljske se odlikuju osjećanjem poznatog i već doživljenog iskustva. Međutim, odnos među tim osobama ne mora uvijek biti lak.

Čak naprotiv, može biti praćen mnogim preprekama, bilo da su one fizičke prirode, poput primjerice, fizičke odvojenosti partnera ili psihološke prirode, gdje se partneri suočavaju s nekim prethodnim karmičkim lekcijama u vidu strahova, nesigurnosti u vezi, problemom vezivanja i sično.

U astrologiji su ove veze vrlo prepoznatljive preko:

-Aspekata Sunca i Mjeseca, posebno težih aspekata kakvi su oporba i konjunkcija. *** Konjunkcija Mjeseca sa Suncem predstavlja Mlad Mjesec, a opozicija Sunca i Mjeseca, Pun Mjesec. ***

-Aspekata Venere i Marsa, ovaj aspekt se mahom odnosi na fizičku privlačnost, gdje osoba predstavljena Venerom voli energiju osobe predstavljenu planetom Mars. U ovoj kombinaciji je bolje da je žena Venera, a muškarac Mars, iako je i obrnuta kombinacija, skladna. Lepi aspekti će harmonizirati odnos, dok će teži pojačati strast, ali i rasprave.

-Aspekti među Venerama govore o interesima i koliko partneri uživaju među sobom.

-Aspekti Venere i Plutona mogu pojačati seksualnost, ali i posesivnost i kontrolu. Osoba prikazana Plutonom uvlači osobu koja je prikazana Venerom, u odaje Hada!

To znači da u dobrom aspektu, osoba Venera budi svoje najprimitivnije instinkte i dolazi u dodra sa svojom pravom prirodom, dok u težim aspektima postaje pomalo bolesna, sklona ljubomori i vječitim sumnjama.

-Aspekti Lilit također mogu pojačati seksualnost i strast, problem je samo što kada se energija ispolji, prelazi u destrukciju ako nema nekih drugih aspekata koji će stabilizirati odnos.

-Postavka planeta naročito u kutovima 1-7, kao i poklapanje ASC-DESC osi s partnerovom može biti jak pokazatelj kompatibilnosti, točnije jasnog pogleda na emotivne potrebe našeg partnera.

-Konjunkcije sa Vertex točkom također mogu biti jaki pokazatelji srodnosti, s obzirom da ta točka predstavlja alternativni Ascendant.

-Kontakt planeta, a posebno Sunca i Mjeseca sa Saturnom pojačavaju značaj partnerske veze, a pogotovo učenje i karmu, što su aspekti ka Saturnu teži, teže su i lekcije i zahtijevaju od partnera veći trud.

Nikako ne bi trebalo da zaboravimo i na Sjeverni i Južni Mjesečev čvor, konjunkcija i posebno kvadrati s njima pojačavaju značaj veze i čine je na neki način dogovorenom. Osoba koja je predstavljena planetom u istom znaku kao i Sjeverni čvor druge osobe govori o odnosu, gdje osoba s planetom uči nečemu osobu sa Sjevernim čvorom. Ovo je odnos učenja.

Sa druge strane, ako su aspekti izraženiji ka Južnom čvoru, moguće je da se odnos nastavlja iz prethodnog života, ali da u ovom mora prekinuti ili nekako zaokruži.

Kroz karmičke odnose učimo, a kako je učenje proces razvoja i stjecanja iskustva (često i napuštanje prethodno naučenih obrazaca ponašanja) može se doživjeti kao bolan, besciljan i pomalo zastrašujuć. Jedini način da vidimo nešto što jeste je da doživimo nešto što nije. Svijet oko sebe, pa samim tim i ljubav upoznajemo kroz suprotnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Status astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK