POHOTNA ČETVORKA: Ove znakove u horoskopu možete imati KAD GOD ŽELITE

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Ovo su znakovi se jednostavno ne mogu obuzdati kada je riječ o seksu.

Blizanci
Poznati po svojoj dvoličnosti, Blizanci vole imati opcije. Znatiželjni i uvijek voljni da naprave korak dalje u onome što ih zanima, osobe rođene pod ovim znakom spremni su napraviti sve kako bi proširili i svoje seksualno znanje – čak i uz rizik razaranja svoje veze. Blizanci su rijetko zadovoljni i neprestano traže novu zabavu i načine da zadovolje sebe i svoje partnere.

strijelac
Kada je Strijelac u pitanju, njihov libido teško je zadovoljiti. Najdivlji među zvijezdama, Strijelac voli biti slobodan i da ganja svoje strasti, ne poznajući granice i prepreke. Kao i Blizanci, strastveni Strijelci neće se žaliti ako u imeniku imaju i nekoliko brojeva dostupnih u svako doba.

ribe
Iako mirni i osjećajni, i Ribe pronalaze mjestu u ovom spisku. Oni rođeni pod znakom Ribe obožavaju male izlete, a seks je nerijetko jedan od njih. Savis, kada su u pitanju seksualne fantazije, ove su osobe pravi stručnjaci, pa će poljubiti i previše žaba prije pronalaska svojega princa. Ipak, njihov promiskuitet češće je proizvod njihovog nepopravljivog optimizma u potrazi za pravom ljubavlju nego seksom.

Škorpion
Ovoj fantastičnoj četvorci svakako moramo pridružimo i misterioznu Škorpiona – simbol za seks. Ovaj misteriozni i pomalo tamni znak sposoban je da ide iz krajnosti u krajnost – ili će biti okružen partnerima do iznemoglosti ili će biti potpuno obuzet samim sobom. Bez obzira na to, seks igra veliku ulogu u njihovom životu i velik je dio njihove ličnosti. Škorpja ne prestaje biti fascinirana seksom i upravo zbog toga neprestano traže nova seksualna iskustva.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.