PLANIRATE UDAJU? Pripadnici ovog horoskopskog znaka su NAJBOLJI muževu!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Položaj planeta i horoskopski znak mogu itekako utjecati na naš znak. Tako su astrolozi uspjeli izdvojiti jedan znak za čije pripadnike je najbolje udati se!

Po svemu sudeći, Bik je najbolji suprug kojeg možete zamisliti. On je blag, vjeran i dobrodušan. Neće zanemariti svoj dom i obitelj zbog drugih interesa. Bikovi nisu sanjari, neće vam obećavati nemoguće, ali će dati sve od sebe da vam uljepša život. Trudit se da vaš dom bude udoban i topao kutak, a da vi osjetite njegovu nježnost, pažljivost i ljubav.

On je ustrajan, uporan i kad nešto želi – on to i ostvari i dobije. Strpljiviji je od svih drugih horoskopskih znakova. Spor je, promišljen i zato nikad ne odustaje od cilja – pa ni od voljenih osoba. Biku je teško da se pokrene, ali kad jednom nešto odluči, onda ide do kraja. Uporan je, stabilan i racionalan i na njega uvijek možete osloniti.

Iako mu je uspjeh bitan i želi uspjeti, nije mu jedini cilj biti u vrhu što se tiče karijere – želi uživati ​​u životu, izgraditi dom, obitelj i da ostavi nešto iza sebe. Iako dobro kontrolira osjećaje, za vas će ih uvijek biti i rado će ih pokazivati.

Strastven je, umiljat, ali i pravi muškarac. Veliki je zavodnik, ali brak ga promijeni i Bik onda postane vrlo vjeran. Želi kraj sebe lijepu i zgodnu ženu koju će da obožava, da joj osigurati najbolje uvjete života, emotivnu sigurnost, putaovanja, zabavu, sve što može … Kad se jednom oženi, Bik se teško razvodi.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.