PETORKA IZ PAKLA: Ove znakove u horoskopu NIKO NE VOLI

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Ova slavna petorka je najteža za suradnju, komunikaciju, ljubavne odnose.

Mnogi već znaju da među 12 znakova zodijaka ima 5 “najtežih”. Ovi znaci su uvijek “lojalni”, zato što su rođeni pod takvim zvijezdama.

5. mjesto – Jarac
Sa Jarac je teško komunicirati. Tvrdoglavost je njihovo drugo ime. Jarčevi rijetko koga tretiraju s poštovanjem, tako da je njihov socijalni krug uvijek ograničen. Oni ne toleriraju dosadu, tako da su okruženi najvrednijim prijateljima. Ako se iznenada zaljubite u Jarca, potrebno vam je mnogo strpljenja i izdržljivosti.

4. mjesto – Vodenjak
Vodolije- su vrlo specifične u komunikaciji. Oni cijene samo svoje mišljenje. Oni lako mogu okriviti nekoga i ne vole slušati pravdanja. Vodenjaci imaju poseban um, ali su često okupirani emocijama.

3. mjesto – Blizanci
Blizanci ne mogu mirno sjediti na nekom mjestu, vrlo su brbljavi i hiroviti. U kritičnim trenucima, oni nose “masku ravnodušnosti” ili čak okrutnosti i ostavljaju bez pozdrava. Mišljenje okoline je prazan zvuk za njih. Oni imaju svoj svijet mašte u glavi. Blizanci su podmukli. Čini vam se da ih dobro poznajete, ali su u stanju uvijek odigraju – Šah-mat.

2. mjesto – Ovan
Ovan je vrlo impulzivna osoba. Oni su u stanju za 15 sekundi razbiju sve što su izgradili tijekom godina, a to se odnosi ne samo na razvojne projekte, već i njihov odnos. Oni su uvijek u pravu, a ako zaista jesu, onda morate priznati da su u pravu. Ovo jednostavno pravilo postoji u njihovim životima. Ako se zaljubite u Ovna, onda se pripremite na vatru koja će gorjeti neprekidno. Strast će se kuhati stalno.

1. mjesto – Škorpioni
Škorpioni spadaju u najveće “zlikovce” zodijaka. Oni uvijek dobiju ono što žele. Za njih, ništa nije nemoguće. Imaju vrlo okrutan odnos prema svijetu, super ego i osvetoljubiv znak. Za njih su ljudi – njihova imovina, tako da ako ste u njihovoj mreži, zauvijek ste u njihovom ropstvu. Bilo koja vrsta odnosa s predstavnicima ovog horoskopskog znaka može se završiti ozbiljnim posljedicama.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.