PEKAR, LEKAR, APOTEKAR: Horoskop ukazuje na idealno zaposlenje-zvijezde tako kažu!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Ne morate raditi ispitivanja profesionalne orijentacije, zvijezde su tu da vam pomognu.

Ako ste se ikada zapitali da li odabrali pravi posao – pročitajte kakvu karijeru su zvijezde odredile za vaš horoskopski znak. Ako još tragate za idealnim poslom – horoskop je tu da vas usmjeri.

OVAN je ambiciozni entuzijasta. Njegova volja jednako je jaka kao njegova kreativnost. Svoje snažne stavove trebalo bi da ispolji radom u medijima. Kreativnost bi mu mogla osigurati dobru karijeru u marketingu, a entuzijazam i snaga u vojsci ili obezbeđenju.

Metodični i praktični BIK je odlučan, ali strpljiv, pouzdan i iskren u svojim namjerama. On je odličan timski radnik. Metodičnost mu pomaže u bankarstvu i računovodstvu, a odlučnost i strpljenje u znanosti i istraživačkom radu.

BLIZANCI su optimistični i ljubopitljivi. Inteligentni i energični odlično rade u velikim korporacijama. Međutim, ta ista energija će, uz radoznalost, dati dobre rezultate u području turizma i rada u prirodi.

Maštovit i dramatičan RAK će odlično pokazati svoju strast u području prava. Dobar je psihilog i profesor, kao i medicinski radnik jer je u stanju suosjećati s onima koji su u bolu.

LAV je spontan i društven – voli biti u velikim skupinama ljudi, ali je on njihov vođa i potpuno je neovisan. On je menadžer, urednik ili je u vlasti gdje svoju moć koristi za donošenje naprednih odluka.

DJEVICA je precizna. Ona odlično balansira između perfekcionizma, vedrine i dovitljivosti. Voli raditi, fokusira se na detalje i nadarena je za učenje stranih jezika. Zato će se dobro snaći kao prevoditelj, detektiv ili medicinski istraživač.

Šarmantni diplomat zodijaka je VAGA. Ona je društvena, otvorena i kooperativna. Svoju diplomaciju odlično kanalizira kroz rad u, recimo, ministarstvu vanjskih poslova. Međutim, odličan je i pregovarač, odvjetnik i administrator.

ŠKORPION je vrijedna i vrlo motivirana. Njena intuicija jaka je kao njena analitičnost, pa je zato odličan špijun! Samim tim, i pisanje trilera joj ide od ruke. Analitičko razmišljanje i intelekt vode je ka prirodnim znanostima, pa je izuzetno naklonjena fizici.

STRIJELAC je pun energije, voli putovati i duhovnost mu je jača strana. Zato će biti dobar teolog, ali je moguće da ga čeka i kvalitetna karijera u PR sektoru. Odličan je trgovac jer je vrlo optimističan.

Na JARCA svi mogu osloniti – on je odgovoran, odlično organiziran i ne smeta mu da se pomuči kako bi ostvario svoje snove. Logika mu je jača strana, pa voli poslove koji su u vezi s matematikom i novcem. Za njega je idealna karijera u polju informacijskih tehnologija, ali medicina, pravo i računovodstvo nisu daleko od njegovih sfera interesovanja.

VODENJAK je pametna. Ona je vizionar, humanitarac i žestok radnik. Njene jedinstvene ideje dovešće je do kraja svemira ako se posveti astronomiji. Biologija, umjetnost i avijacije ispoljiće njene najbolje poslovne odlike.

RIBE su darežljive, senzitivne i vole ljude. Popularne su, umjetnički nastrojene i duhovnost im je jača strana. Veliki su filantropi i za njih je najbolje da se bave ili pravom ili umjetnošću.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Status astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK