PEKAR, LEKAR, APOTEKAR: Horoskop ukazuje na idealno zaposlenje-zvijezde tako kažu!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Ne morate raditi ispitivanja profesionalne orijentacije, zvijezde su tu da vam pomognu.

Ako ste se ikada zapitali da li odabrali pravi posao – pročitajte kakvu karijeru su zvijezde odredile za vaš horoskopski znak. Ako još tragate za idealnim poslom – horoskop je tu da vas usmjeri.

OVAN je ambiciozni entuzijasta. Njegova volja jednako je jaka kao njegova kreativnost. Svoje snažne stavove trebalo bi da ispolji radom u medijima. Kreativnost bi mu mogla osigurati dobru karijeru u marketingu, a entuzijazam i snaga u vojsci ili obezbeđenju.

Metodični i praktični BIK je odlučan, ali strpljiv, pouzdan i iskren u svojim namjerama. On je odličan timski radnik. Metodičnost mu pomaže u bankarstvu i računovodstvu, a odlučnost i strpljenje u znanosti i istraživačkom radu.

BLIZANCI su optimistični i ljubopitljivi. Inteligentni i energični odlično rade u velikim korporacijama. Međutim, ta ista energija će, uz radoznalost, dati dobre rezultate u području turizma i rada u prirodi.

Maštovit i dramatičan RAK će odlično pokazati svoju strast u području prava. Dobar je psihilog i profesor, kao i medicinski radnik jer je u stanju suosjećati s onima koji su u bolu.

LAV je spontan i društven – voli biti u velikim skupinama ljudi, ali je on njihov vođa i potpuno je neovisan. On je menadžer, urednik ili je u vlasti gdje svoju moć koristi za donošenje naprednih odluka.

DJEVICA je precizna. Ona odlično balansira između perfekcionizma, vedrine i dovitljivosti. Voli raditi, fokusira se na detalje i nadarena je za učenje stranih jezika. Zato će se dobro snaći kao prevoditelj, detektiv ili medicinski istraživač.

Šarmantni diplomat zodijaka je VAGA. Ona je društvena, otvorena i kooperativna. Svoju diplomaciju odlično kanalizira kroz rad u, recimo, ministarstvu vanjskih poslova. Međutim, odličan je i pregovarač, odvjetnik i administrator.

ŠKORPION je vrijedna i vrlo motivirana. Njena intuicija jaka je kao njena analitičnost, pa je zato odličan špijun! Samim tim, i pisanje trilera joj ide od ruke. Analitičko razmišljanje i intelekt vode je ka prirodnim znanostima, pa je izuzetno naklonjena fizici.

STRIJELAC je pun energije, voli putovati i duhovnost mu je jača strana. Zato će biti dobar teolog, ali je moguće da ga čeka i kvalitetna karijera u PR sektoru. Odličan je trgovac jer je vrlo optimističan.

Na JARCA svi mogu osloniti – on je odgovoran, odlično organiziran i ne smeta mu da se pomuči kako bi ostvario svoje snove. Logika mu je jača strana, pa voli poslove koji su u vezi s matematikom i novcem. Za njega je idealna karijera u polju informacijskih tehnologija, ali medicina, pravo i računovodstvo nisu daleko od njegovih sfera interesovanja.

VODENJAK je pametna. Ona je vizionar, humanitarac i žestok radnik. Njene jedinstvene ideje dovešće je do kraja svemira ako se posveti astronomiji. Biologija, umjetnost i avijacije ispoljiće njene najbolje poslovne odlike.

RIBE su darežljive, senzitivne i vole ljude. Popularne su, umjetnički nastrojene i duhovnost im je jača strana. Veliki su filantropi i za njih je najbolje da se bave ili pravom ili umjetnošću.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.