PAZI KAKO parkiraš: Položaj automobila utječe na pozitivnu energiju!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Sve u feng shuiju se “vrti” oko pozitivne energije, što znači da ga možete primijeniti u bilo kojem prostoru u kojem provodite vrijeme. Ako ste često u automobilu, pokušajte primijenite bar neke osnove.

1- Jasno i čisto
Nemojte u automobilu držati nepotrebne sitnice. Redovito ga čistite, iznutra i izvana. To što su neke stvari nabacane u gepeku, ne znači da ne postoje. Ako održavate auto urednim, pozitivna feng shui energija vam je zagarantirana.

2- Svjež i čist zrak
Druga važna stvar je redovito vetrenje. Ako vam vrijeme dopušta, često otvarajte prozore. Ako ne, koristite aromaterapeutske difuzerima ili prirodne mirise. Možete odabrati i različita esencijalna ulja ovisno od svog raspoloženja. Limun i miris mente dat će vam energiju i pomoći će vam zadržati fokus, a trebalo bi izbjegavati lavandu i druge opuštajuće mirise jer će vas umiriti, što nije dobro – posebno pri dužim relacijama.

3- Potaknite domaću atmosferu
Već smo rekli kako u automobilu ne bi trebalo da skupljate hrpu stvari, ali dobro bi bilo da stavite neke sitnice koje će automobilu dati posebnost. Dobar feng shui u automobilu osiguravaju predmeti u omiljenoj boji, kao i ukrasi od kamena i kristala. Ne treba kačite “kamenje” tako da odvlači fokus s vožnje, ali će vam prijati da povremeno bacite pogled na neku dragu uspomenu.

Feng shui uvijek najbolje djeluje ako je suptilan, pa ako se pitate hoćete li pretjerati, bolje je da taj predmet izostavite.

I još nešto …

Ako je moguće parkirajte automobil tako da nije usmjeren prema domu, jer tako odvlači pozitivnu energiju.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.