PAROVI IZ PAKLA: Ovo su katastrofalne ljubavne kombinacije horoskopa

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Možda si pala na lošeg momka, i to je u redu sve dok nije loš po tebe. Nažalost, postoje neki tipovi koji nisu ni loši ni dobri, ali predstavljaju paklenu kombinaciju.

Ovan

Ništa nije bolje od malo ljubavne jurnjave, a Bik će vam je i te kako pružiti. Ako se spandjo s njima, kada raskinete (a hoćete), napraviće vam scenu koju ćete dugo pamtiti. Proklinjacu sebe što ste uopće ulazili u vezu s njim.

Bik

Imate tendenciju da preozbiljno gledate na stvari, ali to nije slučaj sa Strijelcem. Njegov “što god” stav će te dovesti do ludila, a onog trenutka kada pokušate ga zaključati u vezu, otići će. Jedina stvar koja će vam nedostajati u vezi s ovim znakom biće sve te male psihološke igre koje ste redovito upražnjavali.

Blizanci

“Ustaj!” – ovoga ćeš se naslušati ako se smuvaš sa Jarcem. Najviše mrziš kada ti je dosadno, a to će ti postati redovita stvar ako odlučiš biti s Jarcem. On je jednostavno previše vrijedan i praktičan za tebe, ali vezu će stvarno uništiti njegova beskompromisna iskrenost. Ponekad ti nije potreban brutalno iskren odgovor – već osoba koja će te nasmijati.

rak

Sve što želiš jeste malo mira, sigurnosti i potpore. Da li je to mnogo? Za Vodenjaka svakako jer on voli zabavu i slobodu. Njegova emotivna odvojenost ti neće mnogo pomoći u trenucima u kojima ti je potrebna podrška i tada ćeš misliti da je jednostavno bolje da budeš sama. I bit ćeš u pravu jer je bolje biti singl Rak nego Rak u vezi s Vodenjakom.

Lav

Lavovi vole da se okruže zabavnim ljudima koji će im pomoći da budu još više u centru pažnje. Ako se smuvaš sa Škorpijom, vrlo brzo će te spustiti na zemlju i ugušiti svojom posesivnošću. One također mogu biti vrlo posesivne i ljubomorne i definitivno ti neće odgovarati da te svaki put kada se upustiš u malo flerta presiječe njegov ljubomoran pogled.

Djevica

Ako postoji jedna stvar koju ovaj znak prezire, to je jurnjava. A upravo to je nešto što Strijelac obožava. Njegov opušten stav će te dovoditi do ludila i nikada nećeš znati kako zaista stoje stvari u vezi. Kao Djevica znaš što sve nije dobro za tebe, a Strijelac je možda najgora stvar.

Vaga

Vage vole harmoniju, ali to ne znači da stvari uvijek moraju biti iste. Istina je da će te Djevica potpuno ugušiti svojom potrebom da uvijek bude u pravu, a sve ono zabavno i fabulozne u vezi s tobom će vrlo brzo izblijediti.

Škorpion

Moramo priznati da između Ovna i Škorpiona postoji određena kemija – ona koja iz vas izvlači samo najgore. Kada ste zajedno Fokusiraćemo se samo na vlastite potrebe i nećete mariti za potrebe partnera. Ovan želi stvari uvijek budu po njegovom, a Škorpionu to uopće ne odgovara. Veza bez popuštanja samo će ti donijeti frustraciju i bol.

strijelac

Bik i Strijelac su dvije potpune suprotnosti i nemaju gotovo ništa zajedno. Bik voli igrati sigurno iu vezi bi se osjećala gotovo ugušeno, a znaš da to ne možeš podnijeti. Ali to nije sve. Bikovi ne vole promjene, a one su za tebe pokretačka energija.

Jarac

Na svu sreću, nisi u opasnosti da se smuvaš s Lavom. Odmah ćeš shvatiti koliko ste drugačiji i da nema šanse da vaša veza uspije. Jarac je lojalan, kreativan i okrenut ciljevima, a Lav je isuviše okrenut sebi. Sa druge strane, sigurno nemate mnogo prijatelja Lavova, pa su šanse za bilo kakvu vezu s njim time još manje.

Vodenjak

Vodenjak i Rak su toliko loši partneri da to treba spomenuti dva puta. Rak će za Vodenjaka biti isuviše emotivan i sebičan, dok će te manjak potpore izluđivati.

ribe

Iako su Vage veoma šarmantne, mogu ponekad budu bezosjećajne i neosjetljive. Iako to neće misliti, desiće se da ti povrijedi osjećaje. Mogu ti nanesu bol i potom šarmom izvuku još jednu šansu samo da bi ponovo uradile isto. Raskidi između Riba i Vaga poznati su po tome što mogu trajati čitavu vječnost.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.