Horoskopius

Ožujak (ili Ovan) -Provjerite šta vam predvidja vječni narodni kalendar Roždanik

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Zapisano još prijee 200 godina: Provjerite što vam predviđa Narodni kalendar

Tko se pod ovim znakom rodi biće mnogo govorljiv, dosjetljiv, nepostojanog mišljenja, to jest, jedno govori a drugo misli. Iskren je i prostodušan, mnogo pije i za čas se razgnjevi i plane. Kad se opije, zanesen je i fantast, grli i ljubi svakog i drugima za šalu služi. Belegu rođenja imaće na prsima, ramenu, noktima ili lopaticama. Sudbina bića njegovoga jeste mjesec siječanj, u kome mjesecu biće mu dani sretni i uspješni.
Sudbina dobitka njegovoga je veljača u kome će njegov trud s dobitkom biti naplaćen, a osobito imaće sreće u trgovini s vodom skopčanoj. U lipnju biće opasno bolestan, no opet će ozdraviti. U srpnju dogodit će se da se oženi, koje ako tada učini, biće ljubljen od svoje supruge. Nego vrlo mlad Zenici se i prva žena umrijet će mu, a poslije 30 godina tek će dobro poživjeti u svakom zadovoljstvu. Bolove će imati u žilama, koljenima i glavi. Smrt mu predstoji od vode i zato mu se treba čuvati od kupanja, a ako se od toga uzčuva, umrijet će prirodnom smrću, i to ako preživi 25. godinu doživjeće 70. Sudbina smrti mu je kolovoz.

Ako se rodi djevojka u ovome znaku, biće žena lijepa, plosnatog i plavog lika, lakoma je i tvrdica i voli dugo spavati. Postavši udovicom s drugim mužem dobro će živjeti. Vascijeli dan larma i čavrlja za malenkosti, njojzi ništa nije po volji i lako postane nadžak-baba, a susjedi osjete njen “kratak” jezik. U veljači da ne jede petlovo meso. Bolovacu od glavobolje i groznice. Preinačenje života imaće u 3, 16. i 26. godini i ako ove godine preživjeti prije 76. neće umrijeti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM