OVOG ZNAKA SE DOBRO PAZITE: Horoskop otkriva tko vara, a tko vam je vjeran

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Kojim partnerima možete vjerovati, a sa kim morate biti oprezni sve vrijeme? Svatko tko je prevaren od strane voljene osobe, zna iz prve ruke kako je izdaja bolna, a najmanje što želite je ponovo prođete kroz isto iskušenje.

Astrolozi su otkrili obrazac na temelju osobnih karakteristika znakova horoskopa. Neki od znakova Zodijaka varaju svoje partnere mnogo češće od drugih. Osim toga, svatko od njih ima svoje razloge za to.

Mi ćemo vam dati neke “kozmičke dokaze” koji vam mogu pomoći da saznate što možete očekivati ​​od novog partnera?

Ovan

Mogućnost izdaje od strane Ovna su 50/50. S jedne strane, oni ne bacaju riječi u vjetar i uvijek ispunjavaju obećanje. S druge strane – lako upadaju u rizike i avanture, da razbiju dosadu banalno. Ukoliko vas energetski Ovan prevari, onda najvjerojatnije, nije bilo dovoljno emocija i dinamike u odnosima. Oni su vrlo aktivni, a ako partner nije u stanju održati njihov ritam, oni lako nastavljaju se kreću naprijed bez partnera. Pored toga, Ovnovi su vlasnici tvrdog ega koji zahtijeva stalnu pozornost.

Bik

Jedan od najvjernijih pratilaca za život. Ako takvog čovjeka imate, to je često zauvijek. Oni ozbiljno vjeruju u “ljubav do groba” i “bračne zavjete.” Jedini razlog zbog kojeg može obmanuti je ako iznenada ozbiljno sumnja da ih partner vara. To će biti neka vrsta osvete ili čin osvete, za koji se ne bi usudio u drugim okolnostima. Bik pokazuje koliko brine o tome na fizičkom i emocionalnom nivou, a vi ne možete sumnjate u njegovu odanost.

Blizanci

Držite oči otvorene – ovi partneri su vrlo nestabilni i vrlo mudri. Oni su stalno u iskušenju da varaju. Predstavnicima ovog znaka često je potrebna “intelektualna stimulacija” – i očekuju da im uvijek bude zanimljivo u razgovoru. U većini slučajeva, njihova potreba za flertom je putem online sajtova za upoznavanje, putem društvenih mreža i e-maila, ali rijetko kreću iz virtualnog prostora u stvarnost. Redovito potičite interesovanje za Blizance seksualno i mentalno i možete biti sigurni da neće otići nigdje.

rak

Još jedan znak Zodijaka s prilično niskom razinom povjerenja. Razlozi za nevjeru – pronalaženje pogrešaka i sanjarenje. Oni ne znaju što žele od života, ali zahtjevaju beskrajnu pažnju. Rakovi su izuzetno nesigurni, a ponekad je i varanje njihov očajnički način povećati svoje samopouzdanje. Osim toga, oni uspijevaju okrive partnera i ne priznaju krivnju.

Lav

Na prvi pogled, samouvjereni Lavovi izgledaju kao alfa muškarci koji su spremni promjene žene kao rukavice. U stvarnosti, to nije istina. Oni su zaista “tjedna” s atraktivnim izgledom suprotnog spola, ali u isto vrijeme, oni su beskrajno lojalni svojoj “Kraljici”. Ova kvaliteta čini Lavove vrlo pouzdanim partnerima. S jednim upozorenjem! Ni pod kojim uvjetima ne smijete biti bolji, bogatiji, uspješniji, ili talentiraniji od njega.

Djevica

Izdahnite- njima sigurno možete vjerovati. Takvi ljudi se razlikuju po kompleksnoj želji za samoćom, meditacijom i stalnim prilično normalnim životom. Još jedna karakteristika znaka – Djevice su vrlo izbirljive glede eventualnih seksualnih partnera.

Vaga

Na kraju, Vaga je uravnotežen i sasvim fer horoskopski znak. Vaga je stabilna, ozbiljno preuzima obveze, tako da obično ne ide u prijevare. S druge strane, ona voli flertovati, tako da može (čak i nenamjerno) da bude uvučena u situaciju u kojoj flert ode predaleko. Vaga ne zna kako da sakrije svoje osjećaje, pa ako dođe do varanja, budite uvjereni, priznat će vam sve.

Škorpion

Jedan od najstrastvenijih, ali potpuno nepouzdanih ljubavnika. Ovo je upravo slučaj kada nevjerstvo dolazi isključivo iz fizioloških potreba. Stoga, jedan od najboljih načina da vežete Škorpiona, ali zvuči trivijalno je seks: čest, raznolik, inventivan …

strijelac

Baš kao Ovan i Lav, vatreni Strijelac stalno ima potrebu za akcijom i avanturom, uključujući i spavaću sobu. Ako dijelite avanturistički duh Strijelca i previše ne ograničavate njegovu slobodu, on može biti vrlo pouzdan partner. On je spreman vam posveti svu svoju pažnju, ali u isto vrijeme, čvrsto vjeruje u ljubav.

Jarac

Partneru Jarcu se može vjerovati 100%. Smiren i sabran, Jarac je discipliniran da čak i kada je u pitanju veliko iskušenje, može zaustaviti na vrijeme. Oni zahtijevaju poštovanje i divljenje od strane žena, stalno treba da se osjećaju da su posebni i nevjerojatni.

Vodenjak

Njihove želje se brzo mijenjaju – nikad ne znate što očekivati ​​od Vodenjaka u sljedećoj sekundi. Osim toga, takvog čovjeka vrlo lako zanijeti. On može ići za ljubavnom avanturom, objašnjavajući sebi da je samo slučajnost.

riba

Sanjalački vodeni znak s bogatom i živom maštom. Ovo je prilično vjeran partner koji ne štedi na poklonima i stalno traži načine da vas ugodno iznenadi. Jedina stvar koja može prekinuti njegovu zakletvu o vjernosti je ta što se obiteljski život čini dosadan Ribama. A ako se na horizontu pojavi iznenadna ljubavna prilika (vjerujte, znaju kako privući romansu iza ušiju) – mogu podlegnu njenom utjecaju.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.